IndianPharma.co

Utvalda
4.8
3.7 (173)
Pharmacy Namn
IndianPharma.co
Skeppas till
Worldwide
Fraktkostnad världen ($)
10
Beläget i
India
Etableringsår
2007
Har detta apotek varit kända för att skicka skräppost?
No
Innebär detta apotek göra oönskade säljsamtal?
No
Typer av läkemedel som säljs:

IndianPharma.co (tidigare IndianPharmaOnline.com) erbjuder generiska droger från Indien. Stort utbud, säker plats och bra priser. $ 10 frakt tar några veckor från Indien. Det finns ett snabbare, spårbart budgivningstjänstalternativ tillgängligt för $ 30.

Om du tror att något är fel med information om detta apotek snälla hjälp oss genom att klicka på rapportknappen nedan.

Redaktör översyn

1 omdömen

IndianPharma.co Review

Listed på PharmacyReviewer för över 8 år med dussintals överväldigande positiva recensioner. Bra utbud, säkra webbplats. Om du kan vänta med att få din beställning då ett mycket bra val.

P
pharmacyreviewer Top 10 omdömes 134 omdömen
(Uppdaterad: Oktober 07, 2017)

omdömen

173 omdömen

Helhetsbetyg
3.7
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
3.7 (173)
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.1 (173)
Pris (viktning = 30%)
3.7 (173)
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
3.6 (141)
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
3.3 (173)
Visa alla omdömen
Har du redan ett konto?
Betyg
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
Falska läkemedel är sällsynta, men gjorde detta apotek fartyg låg kvalitet på varorna? Hur var de mediciner förpackade?
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
Hur lätt var webbplats för att använda? Hade de en drog som var svårt att hitta någon annanstans?
Pris (viktning = 30%)
Hur billigt var din beställning, inklusive frakt?
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
Hur bra var det apotek kundtjänst (om du hade anledning att ta itu med dem)? Annars hur väl gjorde apoteket hålla dig informerad om utvecklingen av din beställning via e-post?
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
Har din beställning anländer i tidsram apoteket angivna? Var detta en rimlig tid att vänta?
Kommentarer
2tidsbeställning, bra erfarenhet x 2

Så jag hanterar för närvarande min 2nd order från denna webbplats. Det har nu varit 5 veckor sedan jag beställde till Kanada och ingenting har kommit i posten. Jag mailade dem och de var snabba att erbjuda att skicka ett nytt paket utan kostnad. Jag lade till på + 10% försäkringsalternativet så kanske det är därför de är så villiga. Första gången jag beställde med denna webbplats var som 2 år sedan för generisk cialis. Samma sak hände, det var över en månad med ingenting och jag mailade dem och de skickade snabbt en ersättare som sedan visade sig som 2 veckor senare. Förra gången jag inte gjorde försändelsen försäkring men de var fortfarande supera snabbt att ersätta det ändå. Sedan det här hände förra gången, varför jag lagt till den den här gången men jag är inte säker på om det gör skillnad?

Hur som helst var den generiska cialis stor. De kommer som 80mg tabletter, vilket är som tillräckligt med cialis för att få en geriatrisk häst hård. I Nordamerika tillverkas den högsta styrkan 20mg, för jämförelse. Med dessa 80mg jag bokstavligen bara bita av ett litet hörn av tabletten och jag är bra att gå. Det lilla partiet av liknande 20 x 80mg-tabletter ett hörnbit av i taget varade mig för 2 år så jag behövde inte ombeställa förrän nu. Och det är med att använda dem en gång i veckan vid speciella tillfällen då misslyckande inte är ett alternativ (super knullad på droger / alkohol på en orm) och några hundra miljoner år av evolution och biologi har bestämt att jag absolut inte ska tillåtas att ha en boner, men tack vare indianpharmas goda folk och deras lands politik att inte ge en skit om nordamerikanska patent- och varumärkeslagar kan jag fortfarande vara en hjälte

De fria proverna av viagra som de inkluderade i den sista ordern fungerade ganska bra, men jag defintely föredrar cialis. Du blir mycket mer "bang" för din buck (ha). Cialis varar som 48 timmar så du är gyllene för hela helgen i motsats till 4 timmar med viagra

Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 1 0
Ingen bluff, jag fick min beställning

Jag köpte Generic Viagara vid 120mg, 10 piller. Jag var allvarligt skeptisk till webbplatsen, eftersom jag hade läst några dåliga recensioner, och hade bara haft en mycket dålig erfarenhet av en annan webbplats. Jag köpte dem på april 20th, och de hade ett beräknat leveransdatum före maj 18th. Piller ankom maj 16th.

Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 5 0
Trevligt företag

Trevligt företag. Håll det upp Indian Pharma!

Y
Yogesh
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 0 0
Snabb, Professionell; medioker produkt

Två order till dags dato och om att placera en tredjedel:
1. 8 / 17 Forzest® 20mg x 24. Detta var fast.

Resultat == Inte nära den verkliga Cialis 20mg som jag är halv eller kvart (för att lyfta). Jag skulle säga 50 = 70% ish, toppar.

2. 12 / 17 Generisk cialis 20mg x 60 (tadalafil)

Resultat == Jag skulle vara chockad om dessa testades> 5mg. Faktum är att jag tog en 5mg märkt för att jämföra, och tro det var starkare.
---
Priset är smutsigt billigt, och biverkningarna var inte lika dåliga som den sista satsen jag fick från inhouse * .vu därmed beställer igen.

Rapportera den här recensionen Kommentarer (1) | Var denna recension användbar för dig? 3 0
Snabb leverans och kvitto

Snabb leverans och mottagen i 9 arbetsdagar (UK) som utlovat. Hävande provtagningsprodukt men har använt dem tidigare och produkten verkar äkta. För sinnesro använder du sin kurirspårade tjänst. Öppet av tullen men ingen plikt. Kan inte kommentera pris , men säkert mycket billigare än icke generiska och de handlar om det enda apoteket jag skulle lita på.

OG
gammal geezer
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 2 0
Konsekvent stor

Jag lämnar en tredje kommentar på denna webbplats för detta apotek - jag hoppas att det inte är förbjudet! - för att jag helt enkelt förvånad över kvaliteten på den här webbplatsen.
Leverans är en smärta, tack vare långa fraktider och paket ofta blockerade eller förlorade. Men som jag alltid tog 10% försäkringen, är jag täckt. Och personalen på indianpharma svarar snabbt, till och med, skickar tillbaka eller återbetalningar utan att ifrågasätta - och de började till och med börja svara på mitt eget franska språk! Det är som Amazon för indisk medicin!
Kan inte rekommendera denna webbplats högre - särskilt på grund av det faktum att det alltid är lite oroande att köpa medicin online.

G
Glad
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 5 0
Äkta

Min tredje order till den här säljaren är på gång. Jag betalade nästan 150 € så väntetiden är lite nervös.
Min historia med denna webbplats:
- 1st order i februari
- 2nd order i mars
- 3rd-order i maj.
Det uppstod ett problem med beställningen 3rd (och nuvarande). Att betala med bitcoin är ingen enkel uppgift, och jag fann mig själv att ha skickat pengar utan att få någon orderbekräftelse. Jag skrev till dem och problemet blev sorterat ganska snabbt - och de svarade på min e-post på under 25 minuter.
Jag köper Strattera och produkten är legit, även om den var märkt från olika laboratorier varje gång. Till min förvåning kommer jag i tid vid möten och kan kryssa upp uppgifter från min arbetslista ...

G
Glad
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 1 0
verkar legitimt

Läs recensioner på denna webbplats och tänkte jag ska ge dem ett försök. Jag beställde en 10 förpackning av genetisk Viagra. Omedelbart efter att ha spelat den ordning de kallade mig kontrollera mitt köp. Priset är rimligt. Jag använde standard sjöfart och det kom i 10 dagar, vilket förvånade mig. Jag har inte försökt medicin ändå så jag inte kan kommentera kvaliteten, men fick jag min beställning och platsen är legit. Ge det ett försök.

D
Dave
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 1 0
Mottagna Nothing But ursäkter

Beställt och betalat för expressfrakt. Jag fick ingenting men ursäkter och berättelser. De vägrade återbetalning och sa att jag skulle vänta längre. Spårningen sade paketet aldrig lämnat ursprungsplatsen.

J
James
(Uppdaterad: Februari 15, 2017)
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 9 0
Produkterna är av god kvalitet

Hade en trevlig upplevelse med denna webbplats och kommer att använda igen säkert.

CR
crowe russell
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 1 0
Viagra och Cialis

Im skriver denna översyn att försöka hjälpa en del människor i samhället som antingen vid sidan frågar "Är den här skiten på riktigt?" eller de som letar efter en pålitlig onlineapotek. Jag visste inte om jag kunde lita på en översyn som inte skriva något och som bara gav 5 stjärnor till allt. Så här är min berättelse. Var verkligen letar efter några bra Viagra och Cialis och jag var trött på att gå till min doc för provpaket. Så jag hoppade på denna webbplats (indisk Pharma Online) och köpte 60 piller av generiska Cialis och Viagra (100mg för Viagra, 30mg för Cialis). Min bro och jag dela skillnaden (ganska nöjda med priset, men vi visste inte om det skulle fungera eller inte). Jag har glömt vad Viagra kallades men Cialis kallades Vidalista eller något liknande. Tja, piller ..... fan fungerade! Behovet av att ge hela historien om. Fick min första "riktiga" förhållande, berättade den här tjejen om några sexuella ångest problem ive haft, och hon verkligen hjälpte mig. Men! Jag försöker inte att ta ifrån det faktum att dessa piller legit hjälpte mig. Gjorde att få erektion en ton mindre stressande. Jag staplade ett piller av Cialis ovanpå Viagra på fastande mage till att börja med, sedan insåg jag behövde bara 1 piller eller andra, och det spelade ingen roll om jag åt innan eller inte. Saker du kanske vill ha i åtanke tho! Använda ett förbetalt kort av något slag. Jag fick några bedrägliga inköp på mitt bankkort efter att använda denna webbplats (Min bank tog dem super snabbt, så ingen biggie, men ändå irriterade mig). Och 2. Ta några dagar ledigt mellan piller, försöka få bekväm utan att använda dem också. Tog Viagra 3 dagar i rad (jag vet, dum, men jag var ny för att ha sex och jag älskade känslan) och fick en feber för en dag och bara allmänt kände skit under ca 24 timmar. Återigen, totalt sett mycket imponerad med mitt köp. Känn dig fri att prata med mig om här, eftersom det var svårt för mig att hitta en plats jag kunde lita på. Jag gjorde detta inköp runt svansen slutet av 2015. Piller överraskande bara tog ungefär en vecka att komma till mig.

D
David
Rapportera den här recensionen Kommentarer (7) | Var denna recension användbar för dig? 17 0
dvinr är en medlem av Pharmacy omdömes forumet
Totalt antal inlägg: 15
Rykte: 6
Användar Titel: Medlem
Avatar
cialis revies

Jag beställde generiska Cialis och Viagra.I också lagt spårningsalternativ. Det tar 3-4 dagar för att få spårningsnummer eftersom de inte ger dig numret tills din beställning levereras. Jag kontaktade dem när jag var bekymrad över att inte få ett spårningsnummer efter tre dagar och de kom tillbaka till mig genast att förklara anledningen. Jag kunde spåra min beställning utan problem och det faktiskt kom en dag tidigare än förväntat. Full information, har jag bara använt Cialis hittills och har inte använt Viagra. Anledningen till detta är att Cialis fungerat så bra att bara gnugga från mina byxor medan jag går kan göra saker och ting börjar röra sig. Jag ville se om det var bara mig så jag gav ett par piller till min kompis utan att tala om honom mina tankar på piller som inte svänga sitt beslut. Från hans beskrivning (som jag inte kommer att gå in på här) Jag tror att han hade ännu bättre resultat då jag gjorde, om det är möjligt. Jag kommer att väga in på Viagra när jag äntligen använda den. Jag ville bara ge lite feedback till platsen så snart som möjligt eftersom alla här var så bra när jag var helt förvirrad och ville veta hur allt detta fungerar.

Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 7 0
Tillförlitliga, produkten fungerar, billig

Jag har använt den här platsen ett antal gånger och har oftast kommit bort imponerad. De produkter som de skickar, även om de inte riktigt lika bra som sina nordamerikanska motsvarigheter från min erfarenhet, är en fan av mycket billigare. Jag har alltid använt den uppgraderade de sände jag kan spåra, som kommer i en rimlig tid. Jag skulle definitivt inte gå med reguljär linje, men eftersom produkten skickas i ett mycket litet kuvert och kan mycket lätt att gå vilse i posten. Kundservice är omedelbar och bra. Definitivt rekommenderas av er behöver dessa meds och är på en stram budget.

F
Fred
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 7 1
Fin tillförlitlig butik

Detta är en pålitlig butik enligt min erfarenhet. Redan beställt två gånger nu och fick rätt produkter. Första gången Cialis 20mg: fungerar bra! Andra ordning: Truvada: kan inte verifiera att en .... Leverans tar sin egen söta tid: cirka 20 dagar, men det kommer fram!

J
joe
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 4 1
Slutligen! En ansedd onlineapotek

Sökt på internet för dagar som försöker hitta ett apotek som inte skulle bluff mig eller skicka mig dåliga medicin. Detta är platsen att köpa om du inte har ett recept och förmodligen ganska bra om du gör. Du kan lita på medicin och tillförlitligheten i sjöfarten inom tidsramen som de nämner. Lycka till!

P
Pat
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 15 0
Mastercard och Visa frågor när man köper från Kanada

-chose IndianPharmaOnline grund av de högsta betyg
-living i Kanada
-purchasing meds via Mastercard fungerade inte
Framställda Visakort
-purchasing samma medicin via Visa, (försöker flera gånger), fungerade inte
-seems som det inte fanns någon "handskakningar" mellan plats, och Vancity Visa
-Kommer försöker köpa från en annan webbplats med Visa

GE
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 9 0
Betalningssätt

trots att Mastercard är en av de annonserade betalningssätt, gjorde det inte accepterar Mastercard i flera av mina försök att köpa vissa meds

G
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 6 0
joanet98 är en medlem av Pharmacy omdömes forumet
Totalt antal inlägg: 1
Rykte: 44
Användar Titel: Medlem
Avatar
Estafadores

Despues de esperar 3 meses aun Sigo esperando que mig llegue EL pedido, 60 euro perdidos.
Han contactado varias veces por post con la web pero no me ofrecen solucion, me dicen que mi oficina de Correos es la skyldig ... en fin espero que no Caigan en sus Redes y busquen otras alternativas de compra mas fiables

-----------------------------------------------

Efter att ha väntat tre månader jag fortfarande hoppas att jag får ordern, förlorade 60 euro.
Jag kontaktade flera gånger per post med webblösning, men inte erbjuda mig, säg mig att mitt kontor är att skylla på ... och jag hoppas att ni inte faller i sina nät och söka säkrare alternativ INKÖP

Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 16 0
Olycklig

Beställda 360 flikar, var 240 levereras. Upprepade kontakter begär mer information om den saknade delen av ordern ignorerades. I slutändan rapporterade jag dem till min kreditkortsföretag. Lyckades få igenom dem via chat, och knoppades ett garn om ett kreditkort återbetalning. Inga tecken på bidraget, och inga tecken på e-post som de lovade bara hade skickat till mig.

Undvika denna plats som pesten - det är mitt råd.

U
Upprörd
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 15 1
Köp inte den generiska (Fildena) !!

Jag beställde 90 piller av 50 mg generiska Viarga - de skickade mig ett märke som heter Fildena. Det doesent arbete, $ 150 ner i avloppet! Jag har varit att köpa Viagra från Indien - det här är en bluff. Jag såg en annan granskare med samma problem med detta varumärke, jag skulle vilja uppmuntra andra som har fastnat med denna produkt att tala och varna andra

A
Amato
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 8 0
indianpharmaonline.com

Riktigt bra plats. Du får vad du betalar för. Ja du kan få generisk substitution, men de frågar dig om du hellre vill vänta på varumärket. De är inte den snabbaste men de är aldrig för sent ....

SP
sumita patil
(Uppdaterad: juni 29, 2015)
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 3 1
timmd är en medlem av Pharmacy omdömes forumet
Totalt antal inlägg: 1
Rykte: 3
Användar Titel: Medlem
Avatar
b-

Jag brukade gillar denna plats men förra gången jag beställde de skickade mig fel medicin ..... de gjorde det rätt, men tog dem 2 veckor ...... så ja det suger.

Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 4 0
herky4prez är en medlem av Pharmacy omdömes forumet
Totalt antal inlägg: 15
Rykte: 7
Användar Titel: Medlem
Avatar
Nöjd med allt men produkten

Bra kundservice och leverans gick ut snabbt. Paketet kom fyra dagar tidigare uppskattning dag, men det var eftersom det var i tullen för 10 dagar i New York. Den generiska viagra (Feldina) fungerar inte för mig tyvärr. YMMV, eftersom jag inte har en jämförelse som jag har aldrig provat den riktiga grejer.

Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 3 0
Nöjd kund AUS

OK. Så jag har använt denna plats för över 3 år nu och jag trodde att jag skulle äntligen skriva en recension är det bara verkade rättvis.

Först av allt jag är i Australien, så att du kan glömma expressfrakt, eftersom det bara kommer att göra om en 1 veckan skillnad och inte riktigt värt att spendera de extra pengar på. Leveranstiden till AUS är ungefär densamma som eBay-objekt från Kina (min 3 veckor), så budgeten ungefär en månad för att vara säker. Mail bokförts från Indien och dirigeras via Singapore för leverans i Oz.
För att undvika tullfrågor stora order packas i ett antal mindre paket och skickas ut vid olika tidpunkter, så oroa dig inte om de kom ungefär en veckas mellanrum.
Av om 6 eller 7 gånger jag har beställt från platsen jag har haft ett problem med inte får leverans i tid, men för att vara rättvis jag beställde den i december och det tog ungefär 2 månader.

När det gäller kvalitet, har jag varje bara beställde generisk Propecia (Finasterid) för mens hår återväxt och har bara bra saker att säga. Piller är maskin packad med tydliga sats & utgångsdatum tryckta på baksidan med bra hållbarhet. Också jag har produktion fabrik webbplats och adress tryckt på baksidan också.

De säger att de tar alla kreditkort (Visa / Master / AMEX), men endast för viseringar kommer att fungera. Inte säker på vad som händer där.

Det är värt att notera (om du hör något) platsen hade ett problem för ett tag sedan med misstag erkänd som en bluff webbplats med en hel massa andra inga legit nätbutiker. Som ett resultat de hade det domännamn upphängd i ungefär en månad medan de protesterade det oskuld och fick det återinföras.
Skam verkligen, så det kommer inte som en skamfläck på vad jag ser som en perfekt meritlista.

Nöjd kund.

J
JayC
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 10 0
chefsy är en medlem av Pharmacy omdömes forumet
Totalt antal inlägg: 1
Rykte: 4
Användar Titel: Medlem
Avatar
Fick i 20 dagar med standard sändnings.

Beställde i slutet av feb, och fick i början av mars. Total tid i transit var 20 dagar. Jag valde standard sjöfart och inte betala för försäkring.

Tyvärr, inte har haft en chans att prova produkten ännu, så ignorera produktkvalitet rating. Produkten var naturligtvis en generisk no-name märke, men brinner bra så länge det fungerar.

Jag kalla kundtjänst för en gång omedelbart efter beställning att aktivt kontrollera om det fanns något för kontroll av att jag behövde för att slutföra. Jag nådde en agent som talade flytande engelska nästan omedelbart (och det var runt 2am), och de kunde snabbt svara på några frågor som jag hade.

Allt som allt, jag måste säga att det var en bra erfarenhet. Jag antar att sjöfarten kunde ha varit snabbare, men som jag inte betala extra för premien leverans, var detta inom mina förväntningar. Första gången du beställer så jag har inget att jämföra det till, men.

Detta är mitt första inlägg, jag antar att det gör mig mindre trovärdig, men hey - läs alla yttranden och dra dina slutsatser.

Rapportera den här recensionen Kommentarer (1) | Var denna recension användbar för dig? 5 0
Senaste ordning erfarenhet - ganska bra!

Beställde "generiska Cialis" på 2 / 20. Mottagna Tadalista på 3 / 9. Bearbetade CC med några frågor. Bubbelplast såg legit, prestanda verkade rätt. Goda erfarenheter skulle beställa från dem igen.

Före Indanpharma, jag försökte Generic Doktor, pojke vad jobbigt. CC bearbetning var ett besvär, sade kortet nekades men jag ringde banken i förväg och efter ordning och ingen transaktion nekades. Flera e-postmeddelanden och telefonsamtal under en vecka tid gav inga resultat men ett slöseri med tid.

Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 4 0
Som väntat

Orderingång i 2 veckor och allt som förväntat.

M
Markera.
(Uppdaterad: April 01, 2015)
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 4 0
Fick Med men ifrågasätter styrkan

Beställde 100mg generiskt varumärke Viagra. Inte verkar ha samma effekt som samma 100mg piller jag beställde från en annan onlineapotek. Är glad att jag tog emot beställningen och har beställt ett par gånger, men förmodligen inte kommer att beställa igen.

B
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 6 0
beertaxi är en medlem av Pharmacy omdömes forumet
Totalt antal inlägg: 2
Rykte: 2
Användar Titel: Medlem
Avatar
långsam båt från Indien

Beställda generiska Levitra i början av september. Oktober kom och gick utan någon order. Jag skrev det ut som en dyr läxa.
I går fick jag en order av Levitra med någon antydan till apoteket den kom ifrån, bara vanlig bruna paket som innehåller piller. Jag kan bara anta detta var min beställning från IndianPharmacy.
Pillren är stor och lika effektivt som den dyra versionen, men en leveranstid från slutet av augusti till början av januari med ingen förklaring är oacceptabelt.

B
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 8 0
Mycket tillförlitlig och snabb sändnings

Jag tvekade veckor att placera en order och slutligen gjorde det. Jag ville inte betala för snabbare leverans och blev mycket förvånad när min beställning kom en vecka och ett halvt år senare. Jag behövde teckna förpackningarna (en kom en dag och den andra nästa) men när jag fick meddelandet (jag var inte hemma vid tidpunkten), gick jag bara på USPS hemsida och arrangerade för åter leverans nästa dag, lämnade dem det undertecknade kortet, och de placeras paketet i min brevlåda. Jag använde ett personligt kreditkort för betalning som oroade mig lite, men de betala rätt belopp och allt gick smidigt och utan problem. Jag kollade mitt kreditkort bill för nästa månad och det fanns absolut inga andra avgifter. Jag skulle definitivt lita på detta företag igen och kommer att beställa från dem igen. Åh, och droger Jag beställde var alla i blisterförpackningar från legitima läkemedelsföretag och förfallodatum var allt bra - åtminstone ett och ett halvt år från och med nu.

J
janp
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 11 0
Glada första gången kund

Jag normalt inte lämnar recensioner på nätet, men eftersom jag hittade IndianPharmaOnline via denna webbplats när googling för onlineapotek recensioner jag trodde att jag skulle "betala det framåt" och tala. Detta är första gången jag har beställt på nätet så jag gick med recensioner från denna översyn webbplats. Jag har hört att det kan verkligen vara drabbade eller missar ute och en hel del platser är bara ut till bluff dina pengar. Åtminstone med denna översyn webbplats kan du begränsa den till webbplatser som inte är en total bluff.

Jag gjort min beställning november 13th (torsdag) med hjälp av expressbud och det skickades på 17th (måndag). På 19th (onsdag) kunde jag börja spåra det. En liten klagomål som jag skulle vilja påpeka är att spårningsnummer inte är en länk och det finns inga anvisningar om hur att spåra ordern. Jag tog ett skott i mörkret och in numret på USPS spårnings webbplatsen och det fanns. På 21st (fredag) den kom i tullen i New York. På 23rd (söndag) hade gjort det genom tullen och skickades ut för leverans. Jag fick paketet på 25th (tisdag). De annonserar att du får ditt paket i 7-9 arbetsdagar för expresstjänst och jag fick mitt i 8 arbetsdagar.

Själva förpackningen kommer i en diskret bubbelplast kuvert och medicineringen inuti också inslagna i papper. Medicinen kom i förseglade blisterförpackningar med tillverkningsdatum i juni 2014 och ett utgångsdatum november 2016. Jag har inte tagit något ännu (kanske i kväll om jag har tur [flin]), men det är skönt att veta att medicineringen är färskt och bara gjort ett par månader sedan.

Jag vet inte vad jag ska säga. Detta var min första erfarenhet av att använda ett onlineapotek och IndianPharmaOnline levereras allt som de lovat. Den beställning och betalning behandlades med några frågor, sänds de i tid, och jag fick det i tid. Den enda förslag som jag har är att göra spårningsnummer en hotlink till USPS webbplats om det är möjligt. Tack för bra service och jag kommer definitivt placera min nästa köp med detta apotek.

Oh yeah en annan sak - det var en trevlig extra bonus att denna webbplats erbjuder 7% rabatt kupong som de dras från priset innan betalning. :)

C
Carl
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 5 0
stor apotek

Brilliant inga problem allt levereras som utlovat meds alla arbetade jag har använt indiska pharma fem gånger och kommer alltid att jag rekommenderar dem inga problem med betalning eller en leverans kan inte tacka dem nog

A
ady
Rapportera den här recensionen Kommentarer (1) | Var denna recension användbar för dig? 4 0
scrapdogg är en medlem av Pharmacy omdömes forumet
Totalt antal inlägg: 6
Rykte: 3
Användar Titel: Medlem
Avatar
Ärlig granskning av ny medlem

Efter en hel del forskning och bävan om min personliga information och kreditkort säkerhet bestämde jag mig för att ta en chans om hur du beställer några generiska Sildenafil Citrate (Suhagra 100mg) från IndianPharmaOnline.com trots de senaste recensionerna var negativt att säga minst. Jag beställde på 07 / 28 / 2014 och valde spårbar leverans option på ytterligare 30.00 att se till att jag kunde åtminstone spåra paketet om något gick fel eftersom om jag kommer att spendera pengar på detta kan jag lika gärna inte vara billig om Det.

Så, efter att jag gjort beställningen med kreditkort jag skickades en order id och spårnings webbplatsen det sade spårningsinformation skulle uppdateras i 2 dagar. Exakt 2 dagar senare fick jag ett spårningsnummer och 6 dagar efter det, mycket till min förvåning var paketet försökt att levereras till mitt hus. Snacka om snabb leverans !! wow, var jag inte ens hem för att acceptera det eftersom jag inte hade förväntat mig att snabba på en vändning. Jag var hemma idag men att teckna paketet och när du öppnar det det var precis vad jag beställde plus fri mjuka piller bonus för beställning så många på en gång (92 100mg piller). jag bara dök halv 20 minuter sedan och produkten är definitivt äkta;).

Så, min första erfarenhet var positivt minst sagt och jag har inte fått några skräppost ännu inte heller hade någon misstänkt aktivitet på mitt kreditkort (stötar på trä). Jag ser fram emot att prata med er på forumet och jag kan inte tacka er nog för att ha en plats där människor kan få tillförlitlig information och stöd.

scrapdogg.jpg
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 8 0
Första erfarenhet

Beställde juni 17th
Väntade 23 dagar, varefter kom i kontakt med stöd.
De har inte svara på några frågor eller funderingar och sade att de kommer att sända på utan kostnad.
Nu 3 veckor senare och fortfarande ingenting.
INTE lita på dem.

L
L
(Uppdaterad: August 08, 2014)
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 11 0
Tredje ordning inga problem

STORA APOTEK, bra produkter, bra service och NÖJD

Jag har stora erfarenheter köper från Indiapharmaonline i 2012, 2013 och juni månad 2014 jag var 100% nöjd med deras kundtjänst och Chat svar. Deras produkt är alltid varit utmärkt. Jag har ingenting att säga, men lite högt pris. Jag hoppas att de kommer att sänka priset lite och fraktkostnader bör vara lägre. Jag fick precis vad jag betalar för dem och verkligen ett bra företag och jag kan starkt att rekommendera. När det fanns produktproblem, tullproblem och problem i USA de reshipped gratis.

MN
M Nickel
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 6 0
Fjärde Orderingång No Problem

Jag beställde för fjärde gången och fick ED piller i två veckor utan problem. Jag betalade för rekommenderat brev och paket sändes från Singapore. De skickade mig rekommenderat brev nummer så jag kunde spåra paketet genom e-postsystem i Singapore och USA. De medicin fick var i en bubbla kuvert och förseglas i blisterförpackningar. Jag är på blodtryck medicin och använda Cialis (på grund av biverkningar av blodtrycksfall). Fem cilias piller (20mg) kostar $ 230 i en amerikansk apotek och omfattas inte av min receptbelagda läkemedel planen; Jag kan få 150 piller för samma pris från indiska apotek och piller från Indien fungera alldeles utmärkt för mig. Jag beställde maj 31 och fick juni 14. För vad det är värt, jag har ett speciellt kreditkort som jag använder bara för utländska köp och jag ser det som en hök. Aldrig några problem med detta företag. Jag ger dem en okvalificerade tummen upp.

N
(Uppdaterad: juni 16, 2014)
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 11 0
STORA APOTEK, bra produkter, BRA SERVICE ..WI

Jag har haft något annat än stora erfarenheter köper från Indiapharmaonline i 2011, 2012, 2013 och denna månad Juni 2014 Jag var imponerad av deras kundtjänst och Chat svar. Deras produkt har alltid varit utmärkt för mig. Jag har ingenting men hög beröm för dem ..Jag vill bara deras prissättning var bättre och fraktkostnaderna var lägre .. MEN, jag antar att du får vad du betalar för .... dem är verkligen ett bra företag och jag kan starkt rekommendera. När det fanns tullproblem och problem i USA .... de reshipped gratis. Tack till alla PHARMACYREVIEWER recensioner .... jag verkligen uppskattar tiden andra tog att skriva recensioner som

L
(Uppdaterad: juni 15, 2014)
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 2 0
amakaris är en medlem av Pharmacy omdömes forumet
Totalt antal inlägg: 99
Rykte: 82
Användar Titel: Förfallna Senior Member
Avatar
Pålitlig ... "standard" för andra att följa

Inte mycket snabb leverans, inte super låga priser som vissa konkurrenter, men alltid pålitlig produkt. Jag önskar bara att deras prissättning var mer i linje med några av de billigare konkurrensen. Tyvärr, vi kan inte ha allt. Om du bara är ute för första gången och är lite tveksam, är det lika bra en plats som någon att prova först utan att bli besviken.

A
(Uppdaterad: juni 07, 2014)
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 4 0
pablo är en medlem av Pharmacy omdömes forumet
Totalt antal inlägg: 1
Rykte: 14
Användar Titel: Medlem
Avatar
Blandar Känslor ...

Jag beställde första gången ett par år sedan, och allt var bra. Jag beställde igen nyligen, och ordern levererades som planerat. Den Tadacip som anlände ser annorlunda ut från de återstående Tadacip piller som jag hade från en beställning från en annan onlineapotek (de gamla piller fungerade bra). Dessa nya piller inte verkar fungera rätt heller, men jag ska försöka ett par mer innan jag gör mitt fulla beslut på dem.

Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 2 0
Antingen de ljuger eller att de inte vet vad som är g

Jag försökte beställa online för transport till USA. När du har angett mitt kreditkort och personlig information, klickade jag på knappen Skicka och jag fick ett meddelande som säger "Tyvärr har vi inte sänder till ditt land. Försök igen senare." Jag ringde hjälplinje, fick en ganska snabb respons, jag fick veta det måste vara något fel med deras hemsida. De sänder till USA. Försök igen om några timmar. Nästa dag försökte jag igen. Jag fick samma meddelande "Tyvärr har vi inte sänder till ditt land. (Fortfarande USA.) Jag ringde igen. Ny hjälp personen säger att" Vår läkare granskat din beställning, och han bestämde sig du behöver ett recept. "Jo det inte förklara varför deras hemsida gav mig en omedelbar reaktion "... vi inte sänder till ditt land." Nu har de mitt kreditkort info och de har utfodrats mig en linje av BS. Ska jag vara orolig? Kanske . Finns det något skumt på gång? Visst känns det.

JM
Jake Mayle
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 7 0
Icke-mottagliga

Detta pharma ersätta en dos utan tillstånd och sedan var icke-lyhörda när jag frågade dem att skicka vad jag ursprungligen beställt. Jag använde dem två gånger tidigare, med bra service. Jag vet faktiskt inte varför deras tjänst har minskat. Jag kan förstå frakt och leveransproblem (inkommen order tog fyra veckor), men hitta deras brist på lyhördhet för min begäran om att skicka vad jag beställde vara ganska problematisk. Jag skulle inte rekommendera att använda detta företag.

AK
Ann Ki
(Uppdaterad: March 28, 2014)
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 6 0
Läs den här

Beställde viagra professionell, 60 piller, 100mg tabletter. Beställde 5-9 leverans med spårning numrerar. Beställ tog 32 dagar att komma fram. Detta företag är att ha leveransproblem just nu, samt godkännande från tullen.

AS
ängel senno
(Uppdaterad: March 22, 2014)
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 6 0
rotate-ingenjör är en medlem av Pharmacy omdömes forumet
Totalt antal inlägg: 5
Rykte: 13
Användar Titel: Medlem
Avatar
mycket bra

Första erfarenhet. Beordrade februari 22.

Inkom US postar Mar 20. Inte behövde vänta runt varje dag för att underteckna mottagandet.

Inga problem alls.

Hoppas de bo runt ett tag.

Ingenjören

R
(Uppdaterad: March 22, 2014)
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 5 0
Ändra ordning

Väldigt bra. Inga problem. Precis beställt igen,

M
Me
(Uppdaterad: April 30, 2014)
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 3 0
De är jättebra

Beställda Cialas 40mg och fick det i ungefär en 1.5 veckor utan problem. Stora grejer, var tvungen att skära vardera hälften orsakar de fungerade alltför väl, haha

W
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 6 4
whitewail

Beställda Cialis 40mg och fick dem i ungefär en vecka med hjälp av deras 30 dollar expressfrakt. Används ett kontantkort, verkligen var mycket lätt, inga problem. Jag har använt Cialis innan och detta företag fungerar mycket bra. Jag hade faktiskt att halvera dem orsak som de fungerade alltför väl, jag normalt ta 10 mg ändå så jag ska nog bryta ner dem till kvartal storlek.

Mitt försäkringsbolag är katolsk kör och skulle inte täcka denna produkt.

W
Rapportera den här recensionen Kommentarer (1) | Var denna recension användbar för dig? 4 1
petenothapp är en medlem av Pharmacy omdömes forumet
Totalt antal inlägg: 1
Rykte: 3
Användar Titel: Medlem
Avatar
Crap Cialis fungerar inte

Jag har beställt generiska Cialis och Viagra för cirka sex år från flera online leverantörer.
Detta är första gången jag har fått piller som helt enkelt inte fungerar.
Pillren är märkta Tadalista 20 tillverkad av Fortune Health Care daterad september 2013.
Låt mig vara tydlig: inte beställa från indianpharmonline.com
Jag har mailade dem begär återbetalning. Inte optimistisk på den punkten.

Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 10 0
Decent

Beställda generiska sildenafil 100mg (AuroChem) och fick snabbt genom att använda billigare fraktsätt, men dessa är ineffektiva på något annat än fyllning mig.

Den tugg Kamagra de skickas som ett prov om är fantastisk! Att försöka få dem att byta ut, om det är möjligt. Kommer att beställa från dem igen, men bara Kamagra nästa gång. Högt rekommenderad.

W
Whatevs
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 3 0
lat305 är en medlem av Pharmacy omdömes forumet
Totalt antal inlägg: 8
Rykte: 0
Användar Titel: Medlem
Avatar
Pålitlig och relativt billiga

Jag beställde cipro 500mg från indianpharmonline eftersom jag inte kunde hitta det billigare över disk. Jag betalat extra för sjöfarten och i fyra dagar min produkt var på USPS kontor och levereras nästa dag. Jag har aldrig haft några snabbare leveranser än att sista gången jag beställde från en tillverkare / OP kallade Ajax eller något. Tog mig 20 arbetsdagar att få en order, är detta för närvarande det bästa tillgängliga alternativet.

L
(Uppdaterad: Oktober 28, 2013)
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 4 0
Positiva erfarenheter

Beställda meds 09 / 29 använder Gröna punkten kort, mottagna medicin delas upp i 4 paket på 10 / 15. Var tvungen att teckna paketet även om jag använde billig leveransalternativ. Paket markerade hälsa tillägg. Positiva erfarenheter, kommer att beställa igen. Meds som annonseras.

N
inget namn
(Uppdaterad: Oktober 21, 2013)
Rapportera den här recensionen Kommentarer (0) | Var denna recension användbar för dig? 5 0
Visa alla användarrecensioner