Billiga Scrips

2.2 (76)
Detta apotek är svartlistad.
http://www.cheapscrips.com
Pharmacy Namn
Cheap Scrips
Fraktkostnad världen ($)
15
Beläget i
Chile
Etableringsår
1998
24 timmars leverans?
No

Uppdatera augusti 1, 2009: Efter många rapporter om olevererade order läggs upp här vi inte rekommenderar att du använder detta pahramcy.
Cheap Scrips apotek är inte den vackraste online närvaron, men det är billigt och långt etablerat. Säljer ritalin, modafinil, valium, xanax, phentermin, plus många andra. Nu accepterar vi bara echeck och moneygram eller Western Union betalningar tyvärr (inte kreditkort).

Nästan ett decennium gammalt. Några av de presenterade produkterna inkluderar allergaller, hjärtmedicin och läkemedel för behandling av astma och alzheimersjukdom. Många svårt att hitta mediciner.

Om du tror att något är fel med information om detta apotek snälla hjälp oss genom att klicka på rapportknappen nedan.

omdömen

76 omdömen

Helhetsbetyg
2.2
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
1.9(76)
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
2.8(76)
Pris (viktning = 30%)
3.2(76)
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
1.9(75)
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
1.2(76)
Visa alla omdömen Visa mest användbara
Har du redan ett konto?
Betyg
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
Falska läkemedel är sällsynta, men gjorde detta apotek fartyg låg kvalitet på varorna? Hur var de mediciner förpackade?
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
Hur lätt var webbplats för att använda? Hade de en drog som var svårt att hitta någon annanstans?
Pris (viktning = 30%)
Hur billigt var din beställning, inklusive frakt?
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
Hur bra var det apotek kundtjänst (om du hade anledning att ta itu med dem)? Annars hur väl gjorde apoteket hålla dig informerad om utvecklingen av din beställning via e-post?
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
Har din beställning anländer i tidsram apoteket angivna? Var detta en rimlig tid att vänta?
Kommentarer
Helhetsbetyg
3.4
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
3.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.0
Pris (viktning = 30%)
4.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
4.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
1.0
Babybird är en medlem av Pharmacy omdömes forumet
Totalt antal inlägg: 22
Rykte: 21
Användar Titel: Medlem
Avatar
Jag skriver en bok med alla dessa inlägg

Detta är den mest bisarra webbplatsen. Jag var tvungen att ladda Firefox bara för att beställa. I juni beställde jag något från dem och hörde aldrig någonting så jag tänkte att jag var lurad. De vill att du ska använda bitcoin men accepterade en banköverföring. Beställningen höll sig kvar eftersom de sa att jag inte hade betalat och jag skickade dem bevis. Jag fick reda på att de äntligen har skickat dem. Jag har fraktnummer från USPS. Jag får hela tiden en bild i mitt huvud av ett par killar som arbetar i köket. Jag kommer att säga att när jag skickar e-post till dem svarar de. Jag kan inte riktigt säga er att ni beställer från detta syn, men av tre beställningar har ingen skruvas upp.

Avatar
(Uppdaterad: 29 november -1)
Helhetsbetyg
1.8
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
1.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
3.5
Pris (viktning = 30%)
3.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
1.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
1.0
Babybird är en medlem av Pharmacy omdömes forumet
Totalt antal inlägg: 22
Rykte: 21
Användar Titel: Medlem
Avatar
Undvik

COVID har lagt till massor av komplikationer vid all leverans. Dessa killar är groparna nu dagar. Tror inte att du får några mediciner från dem. Du kommer inte ...

Avatar
(Uppdaterad: 29 november -1)
Helhetsbetyg
2.2
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
2.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
3.5
Pris (viktning = 30%)
2.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
3.0
Babybird är en medlem av Pharmacy omdömes forumet
Totalt antal inlägg: 22
Rykte: 21
Användar Titel: Medlem
Avatar
Kanske OK?

Trots att det var svartlistat såg jag några få inlägg som gav dem mer positiva recensioner, jag bestämde mig för att prova dem. Jag tror inte att de skickas genom tullen. Flikarna såg faktiskt mer ut som Valium än Ambien, och jag kan inte bestämma om de fungerar. Jag skulle undvika. Flikarna ser ut som om de gjordes i någon kök.

Avatar
(Uppdaterad: March 19, 2020)
Helhetsbetyg
0.7
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
1.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
0.5
Pris (viktning = 30%)
0.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
Babybird är en medlem av Pharmacy omdömes forumet
Totalt antal inlägg: 22
Rykte: 21
Användar Titel: Medlem
Avatar
Du hade rätt den här platsen är en ripoff

Eller försvann cirka 2 veckor efter att jag beställde. Ständigt trakasserande telefonsamtal tills jag kusade ut killen. De säljer förmodligen sina kundlistor. Jag fick faktiskt min beställning igår.

Avatar
(Uppdaterad: March 17, 2020)
Helhetsbetyg
2.3
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
2.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.0
Pris (viktning = 30%)
3.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
1.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
Jag fick mina piller men som någon sa tidigare

Det priserna är rimliga men frakttiden är den jävligt värsta, jag vet inte om de gav mig fel medicin orsak jag bad om 2mg klonopin och när någonsin
i mitt förflutna tog en 2mg klonopin jag sov i 25 minuter. dessa piller som jag fick antingen är 1 mg eller bara inte bra kvalitet, jag är ledsen för jag skrev ett inlägg som säger att de var bra jag måste ta det tillbaka
men tyvärr måste jag fortfarande använda dem för mig eftersom jag inte kan hitta någon annan. Jag har bett om att människor på den här webbplatsen ska dela apotek bt som verkar vara en slöseri med tid inte 1 person har delat ett apotek med mig så jag antar att jag kommer att sluta posta och använda den här skitiga webbplatsen billiga skript för att hjälpa mig sova, även om Jag får dåliga mediciner

Avatar
Helhetsbetyg
3.6
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
3.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
5.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
2.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
1.0
insomniaisdaworst är en medlem av Pharmacy omdömes forumet
Totalt antal inlägg: 46
Rykte: 38
Användar Titel: Medlem
Avatar
De arbetar för mig

Jag kunde ha svarat att jag just gjorde det här inlägget, det här företaget levererar det enda problemet är leverans är alldeles för lång tid det tar 35 dagar att få dina mediciner jag har precis fått min 6 dagar sedan
Jag är väldigt glad eftersom ingen annanstans kunde jag ha fått det så billigt och de gav en rabatt på $ 14

Avatar
Helhetsbetyg
1.0
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
1.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
1.0
Pris (viktning = 30%)
1.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
1.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
1.0
speedracer5 är en medlem av Pharmacy omdömes forumet
Totalt antal inlägg: 1
Rykte: 0
Användartitel: Ny medlem
Avatar
Cheapscrips.com lurad mig, piller är falska!

Jag rekommenderar inte Cheapscrips.com. Fått falska Valium (diazepam) från dem. Inget sätt att få pengar tillbaka. Om du beställer från Cheapscrips.com kommer du antingen få falska piller eller ta emot någonting alls.

Avatar
Helhetsbetyg
0.6
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
0.5
Pris (viktning = 30%)
0.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
1.0
fucken HUNDAR

Inget betyg och litar inte på dessa indiska hundar !!! De kommer att riva dig, och du kommer att fastna och försöker få en laddning tillbaka !! Nu är de svartlistade som alla andra svindlare ut! TRUSTA DEM .... LÅT INTE EN HEMTelefon ..... för att de kommer att trakassera knulla från dig månader senare efter att de har rivit dig !! Och om du bor med föräldrar eller släktingar, kommer du att få dig själv i skiten !! Gå till en psykiater och få honom att förskriva dem .... om din ångest så tillräckligt dålig kan du göra det på rätt sätt! Hoppas att jag sparar alla dina betalkontroller! PEAC

Avatar
Helhetsbetyg
1.7
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
1.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
2.5
Pris (viktning = 30%)
3.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
ronbina är en medlem av Pharmacy omdömes forumet
Totalt antal inlägg: 1
Rykte: 6
Användartitel: Ny medlem
Avatar
Väntar på billiga Scrips

Hade hört blandade recensioner om denna plats så jag bestämde mig för att lägga en order på sin generiska Zopiclone som det var billigt. Veckor och veckor senare jag hade glömt allt om det till den dag det bara dök upp. Måste ha varit 5-6 veckor. Kunde ha varit längre. Kan en postsystemet verkligen vara så långsam? Jag kan inte kommentera kvaliteten på Zopiklon. Jag kastade bort den. Jag gjorde bara inte fancy att ta en tablett som varit gudar vet var för hela denna tid och såg ut som om det ha öppnats än förseglade igen Så gör de utskick, men vad som hände mellan dem och din brevlåda är ingen som vet. Verkligen inte värt att vänta, billigt men de kan verka

Avatar
Helhetsbetyg
0.7
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
0.5
Pris (viktning = 30%)
1.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
Fuxing teknik aka Shanghai kemisk co ltd sel

Jag betalade över $ 600 för läkemedel och de skickade mig emulsoidpulver skuren med råttgift, när jag kom ut från ICU fick jag ett e-postmeddelande från dem "Hur tyckte du om våra grejer?" Onda onda företag, fick dem förbjudna från ec21.com där de hittade mig och många andra offer $, genom att rippa mig för 0ver $ 600 och almosr killinf me, kommer de att förlora $ 60,000 i onlineintäkter! Lägg dem i SCAMBOOK, RIPOFF REPORT.com och varje forum jag kan, dessa är onda, farliga människor och jag har alla bevis som krävs för att visa det, det är så jag fick dem förbjudna från ec21.com deras bröd och smör, men de e-postar Jag från IndiaMart och andra platser, de försöker få så mycket $$$ och göra så mycket skada B4 vi stänger på dem! Se upp e-postmeddelanden från [E skyddas] eller 03 04 osv. Tina och Mary kommer att säga banköverföring eller w / U ... Jag satte in $ 600 till Wei Xing Gao i Kina och fick gift utan medicin alls, de hade en snygg webbplats, inga klagomål om att jag kunde hitta och forskning sa att de var ett riktigt företag, det finns ingen forskning som kan hålla dig säker från dessa bottenmatare !!! -XannieMan De skickar gift istället för att bara skicka ingenting alls, sedan hånar du !! ONDSKA!!!

Avatar
(Uppdaterad: Oktober 01, 2014)
Helhetsbetyg
1.7
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
1.0
Pris (viktning = 30%)
4.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
Cheapscrips en bluff

Jo de är de billigaste uppgivna priserna. Jag har väntat på ett beslut av fentanyl under tre år. Tröttnade på sin BS och bytte min beställning att valium 8 veckor sedan. Fortfarande få samma gamla BS "Vi söker en ny avlastare", "Vi testar ett nytt system", och den goda ol '"Din beställning kommer att levereras nästa vecka" 3 gånger sedan det nya året. En fullständig bluff. ANVÄND INTE

Avatar
Helhetsbetyg
3.8
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
4.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.5
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
1.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
cheapscrips leverans

Billiga priser, bra kommunikation, bra. Alla dessa gäller, men det hjälper inte mycket om de läkemedel som de säger att de har skickat aldrig kommer. Jag har haft otaliga ersättare som antas skickats, men bara en har någonsin kommit. Jag vet inte om det har något att göra med att vara i Storbritannien, men jag antar tidigare att det har något att göra med argentinska posttjänster. Tyvärr kunde jag inte rekommendera denna leverantör till någon.

Avatar
Helhetsbetyg
4.0
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
4.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
3.5
Pris (viktning = 30%)
4.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
4.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
4.0
Cheapscrips

Jag började använda Cheapscrips nyligen med kreditkort. Leverans var alltid i tid. Jag beställde några Modanifil december 9th, 2013 men sedan dess har jag försökt att använda spårningsfunktionen. Jag kan inte komma i kontakt med webbplatsen på något sätt, form eller form. Någon annan upplever detta. De är bra. Hoppas de har inte vikas utan att min leverans.

Avatar
Helhetsbetyg
2.1
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
1.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.0
Pris (viktning = 30%)
4.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
cheapscrips leverans

Jag beställde 100 lorazepam från billiga skript tillbaka i april. Trots löften om att ersättningsprodukter har publicerats har inget ännu kommit och det är nu i mitten av juli. Jag brukade använda Cheapscrips regelbundet för xanax och då hade jag inga klagomål på deras tjänst. Det verkar ha fallit nedförsbacke där vad gäller kundservice.

Avatar
(Uppdaterad: Juli 10, 2013)
Helhetsbetyg
3.5
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
3.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
3.5
Pris (viktning = 30%)
4.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
3.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
3.5
Jag tror att de har arbetat fram några pronlems

Fick ultram och Rivotril från dem nyligen. Bara beställt mer ultram och soma. Jag kommer att rapportera vad som händer. En hel del av den information som går tillbaka till 2009 och nu tar Visa och MC. Leveranstider var ganska snabbt och kvalitet verkade bra. Kanske de har vänt ett hörn vid det här laget.

Avatar
(Uppdaterad: juni 30, 2013)
Helhetsbetyg
4.0
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
5.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
5.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
2.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
adrian

Används för att använda dem för xanax år sedan, och de var ganska tillförlitliga om de var långsamma. Den här gången beställde jag Ativan för cirka 2 månader sedan. Ingenting har kommit än. Kontakta | Kundtjänst efter en månad - de sa att de skulle skicka en ny batch - fortfarande ingenting i posten.

Avatar
(Uppdaterad: juni 22, 2013)
Helhetsbetyg
2.6
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
2.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
3.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
1.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
dontfeelshitty-takearitty är en medlem av Pharmacy omdömes forumet
Totalt antal inlägg: 1
Rykte: 0
Användartitel: Ny medlem
Avatar
Inte ett omdöme - Bara en fråga

Det är maj 27, 2013, jag började få e-postmeddelanden från Cheapscrips igen nyligen tillkännagivande "specialerbjudanden, etc.", och indikerar att problem är tidigare. Om någon har beställt dem under de senaste månaderna, vad har då varit dina resultat? Tack

Avatar
(Uppdaterad: 27, 2013)
Helhetsbetyg
0.5
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
0.5
Pris (viktning = 30%)
0.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
valium kommer att döda dig

dessa smutsiga jävlar förstörde mitt hustrus liv och sålde hennes 100 valium utan recept som fick henne att vara beroende alla på billiga skript kommer att betala dyrt i slutändan. de har inget värde för ditt liv. de kommer att bli ledsna snart.

Avatar
(Uppdaterad: April 19, 2013)
Helhetsbetyg
3.5
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
3.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
5.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
5.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
Oftast inte deras fel

Det har gått några år sedan jag beställde diazepam från billiga skript. Jag var äntligen skyldig att acceptera att hemlandssäkerheten, utan fel i företaget, skulle interdictera mina paket och skicka ett mycket trevligt brev som berättade för mig att de hade tagit min diazepam och att de skulle förstöra dem. Jag skulle kontakta billiga skript, ge dem bevis på interdiktion och de skulle skicka en ny beställning. Jag vet detta för att inom några veckor skulle jag få ytterligare ett mycket trevligt brev från hemlandssäkerhet som berättade för mig att de återigen hade tagit min diazepam. det var därför jag var tvungen att sluta med billigskript, men ärligt talat, förutom att göra mer ansträngningar för att dölja innehåll i paket, vet jag inte vad de annars kunde göra. Tullar problemet.

Avatar
Helhetsbetyg
3.5
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
3.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
3.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
Cheapscrips - vad jag ska säga?

Vad ska man säga om Cheapscrips. Jag har beställning från dem av och på under de senaste 5 åren. Först av allt, glöm Ritalin. Det tog nästan ett år för att komma fram och de flesta av kapslarna var krossade. Jag beställde Ativan och det tog ungefär 10 e-post och tog 18 månader att komma fram. De hade dock besvara varje e-post med någon ursäkt eller någon annan och jag fick produkten oskadad, men 18 månader? !!! Jag har nyligen beställa Flexeril och Provigil generika som anlände i 4 veckor, men inga tecken på Ativan. Jag borde ha vetat bättre. Om du letar efter Flexeril - deras stora, men jag kan inte rekommendera något annat.

Avatar
Helhetsbetyg
3.7
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
4.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
3.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
vänt är den svåraste delen ...

Jag beställde valium från denna webbplats september 2011 och efter många många ursäkter och fem månader ordern kom. Det var verklig och god kvalitet. Eftersom jag trodde att deras sjöfartsfrågor hade lösts, jag beställde igen. Denna order placerades maj 1, och jag väntar fortfarande. De är oftast bra om e-post du tillbaka, men nu 3 dagar har gått utan svar. Jag ska uppdatera om jag få min meds ... ARG!

Avatar
Helhetsbetyg
0.5
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
0.5
Pris (viktning = 30%)
0.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
Hur kan vi sätta den här webbplatsen i konkurs - JAG ha

Produkten jag äntligen fått testas på ett oberoende laboratorium. Postade det på fredag, 18 MAJ 2012. Jag bör få slutrapporten 29 MAJ 2012. Jag kommer att lägga upp så fort som möjligt. Mina vänner fick sina meds och har skickat dem till den här oberoende labb för analys. Två är medicin för ångest, men de ville inte hjälpa honom. Han har inte tagit just den Med för 3 månader (ingen tolerans), och det var inte effektiva vad så någonsin! Vi kan knappt vänta med att ta reda på vad de är. Den andra vän har aldrig tagit bensodiazepiner, men går igenom en skilsmässa, och är ganska orolig. Han tog ångesten Med och rapporter ingen lättnad. Besökte sin lokala akuten för att få lindring.

Avatar
Helhetsbetyg
0.5
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
0.5
Pris (viktning = 30%)
0.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
SCAMMERS !!!

Dessa människor är bedragare !!! De sålde ordning på premissen att artiklar [Xanax och Ambien] var på back-ordning; men när jag kontaktade kundtjänst senare, sade de hade ekonomiska problem! Således förpliktigad de en form av bedrägeri / stöld och bör åtalas! De har ingen etik eller integritet! Dess över 7 månader sedan jag beställt och fortfarande inte har fått! Från och med nu, jag bara använder sajter som accepterar kreditkort.

Avatar
Helhetsbetyg
4.0
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
5.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
3.5
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
2.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
De debiteras mitt kort tillbaka i november 2011, fortfarande

Beställde tramadol, XANAX och Valium.

De betala mig för hela ordern, och levereras Tramadol strax efter.

Jag har fortfarande inte fått XANAX eller Valium ... det nu gått över 4 månader.

Bra priser och bra produkt, men endast för vissa poster.

Avatar
Helhetsbetyg
3.5
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
4.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.0
Pris (viktning = 30%)
4.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
4.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
Bättre att titta någon annanstans .....

Inte säker på var man ska börja med en recension av Cheapscrips. Jag har beställt från dem i ungefär 3 år nu och det är definitivt hit eller miss. Deras priser kan inte slås och kvaliteten på läkemedel har alltid varit bra. Tyvärr finns det fortfarande problem med leverantörernas placering, otillräckliga medel för leveransmedicinering, metod för överföringar etc., det fortsätter bara. En beställning som jag gjorde hade inte kommit efter 1 år (ja, 1 ÅR) och de gav mig slutligen en kredit så att jag skulle vända mig och starta hela den hårdande processen igen. Jag blev positivt överraskad över att den nya beställningen skickades och mottogs inom ungefär 3 veckor, men det är verkligen inte normen.

Kundservice är vänliga och ganska informativ men efter ett tag ursäkter får bara gamla.

För närvarande har jag väntat i ungefär 10 månader på 2 transporter av Xanax. Ursäkningen den här gången är att Cheapscrips väntar på lång försenad finansiering för att leverera restordningar, så naturligtvis kan de inte heller utfärda återbetalningar. Ganska fånga 22. Jag förblir bara tålmodig och artig och hoppas att jag en dag antingen får läkemedlen eller en återbetalning men jag kan inte rekommendera det här apoteket. På lång sikt är det mycket bättre att beställa från en dyrare men pålitlig onlineutrustning och spara dig själv mycket frustration och oändliga e-postmeddelanden. Det är verkligen synd eftersom jag vet att de kan vara tillförlitliga men det verkar som om de dagar är över för Cheapscrips.

Avatar
Helhetsbetyg
0.9
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
2.5
Pris (viktning = 30%)
1.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
Inte tillförlitlig

Jag köpte en stor sats av clowner framgångsrikt för min första beställning. Anständigt pris och kvalitet, men det fanns några smulor i påsen. Andra ordningens resulterade i endast 1 av 3 anländer, resten av som dök aldrig upp (En av dem var en SSRI, i en liten mängd så jag tvivlar på dess seder). De hålls gör ursäkter och 6 månader senare fortfarande ingenting. Inte värt besväret.

Avatar
Helhetsbetyg
3.5
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
4.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
3.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
1.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
1.0
brukade vara ok

Jag beställde från dem ganska länge sedan och medan deras tjänsten saknades och det tog över 6 veckor att äntligen få min beställning det så småningom dyker upp och var vad som förväntades. Det verkar de är mindre tillförlitliga nu, detta var i slutet av 2010 jag tror

Avatar
Helhetsbetyg
0.5
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
0.5
Pris (viktning = 30%)
0.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
Jag har inte fått min ORDER !!!

DE SUCKER !! DET HAR VARAN SOM MINST 9 MÅNADER OCH De kommer inte att återbetala min monet.
De säger det kommer.
DE är skurkar !!!!!!!!!!!!!!
INTE beställa från dem

Avatar
Helhetsbetyg
0.5
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
0.5
Pris (viktning = 30%)
0.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
Rip-off företag, kommer de att stjäla dina pengar

Detta företag har haft mina pengar och min beställning sedan början av september, 3 månader sedan, och de har fortfarande inte levereras min beställning. De inte initiera kontakt alls. När jag kontaktar dem de säger mig alltid det ska vara en vecka eller två innan de kan leverera. Samma historia nu 3 månader med någon som helst resultat. De "påstående" att vara en legit företag men deras ord och deras handlingar matchar inte. De är theives, inget mindre. INTE slösar din tid eller pengar med detta företag.

Avatar
Helhetsbetyg
4.4
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
4.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
5.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
5.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
3.5
cheapscrip

cheapscrips har tidigare varit extremt tillförlitlig för varje medicinering de lista. På senare tid som med de flesta onlineapotek om du vill kontrollerade ämnen då helt enkelt inte gå till cheapscrips. US Hälsa apotek via USDEA har att se till att amerikanska företag kontrollerar denna lukrativa marknad. Men om du vill Antibiotika eller liknande då Cheapscrips är den bästa onlineapotek med bra priser. Förvänta er för att komma fram i 30 dagar. Räkna med att beställa antibiotika 30 dagar i förväg köpa enuogh till upptrappade du för en stund. De är tillförlitliga för någon medicin FÖRUTOM Planerad Narkomaner. De var tvungna att stoppa tillförlitlighet transporter på grund av den federala regeringen att styra allt amerikanerna gör. Du kommer att få ett piller som inte på något sätt har någon tillstymmelse av vad som kan eller inte kan vara inne att piller. American Health Industry är att skylla för detta som kontroll amerikanska Congresmen genom Lobby pengar. Antibiotika är dock stor.

Avatar
Helhetsbetyg
0.5
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
0.5
Pris (viktning = 30%)
0.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
cheapscrips.com är nu en bluff !!!!!

det här företaget är hemskt nu. Jag brukade använda dem regelbundet. nu har det gått 7 månader och jag har fortfarande 2 beställningar i väntan på leverans. varje e-postmeddelande som jag skickar ger mig samma historia. "det kommer att skickas ut nästa vecka" de kommer inte att återbetala mina pengar. SCAM SCAM SCAM

Avatar
Helhetsbetyg
4.3
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
5.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
5.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
3.0
Stora Pharmacy

Jag beställde Ativan 2.5mg 100 flikar och fick 90 2mg flikar. Jag var inte förvånad eftersom jag aldrig hört talas om 2.5mg Ativan innan.
Positiva är de lägsta priserna som jag någonsin sett. Vissa är nästan gratis. Också även om jag fick 10 mindre
än beställt den 90 jag fick var blister förpackade och bra kvalitet jämfört med många onlineapotek som
skicka piller lösa i en unlabled påse, som kan vara arsenik för allt jag känner som det finns inte ens några markeringar på piller
för ID heller.
Leveranstiden var genomsnittet för den internationella sjöfarten.
Också jag placerade en annan ordning, var större, och de gav mig fri frakt som inte ens annonseras.
Totalt sett på grund av sinnesfrid av blister packade medicin från Indien (vanligtvis stora läkemedel kommer från Indien)
som uppenbarligen gjort av en verklig Pharmaceutical Company och rock bottom priser, skulle jag ge dem en totalpoäng på 5 ***** s.
Jag har beställt två produkter här gången så jag ska ge en uppdatering, men jag känner verkligen inga bekymmer. Som en Apotekstekniker i en av de
största sjukhus i USA för 15 år., känner jag kvalificerad att gradera dem som alla finns informatioon de ger
om produkterna är korrekta. Låt inte den grovt sammansatta webbplatsen lura dig. Jag har gotton skit från
några mycket vackra letar webbplatser, så som de säger, inte döma en bok efter omslaget.

Avatar
Helhetsbetyg
0.5
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
0.5
Pris (viktning = 30%)
0.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
N / A
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
ANVÄND INTE DETTA APOTEK

Jag har väntat på min beställning sedan maj det har varit en ursäkt efter den andra. De säger att de levereras från ett ställe och sedan säger de en annan. Då säger de att jag kan få återbetalning, då säger de att de måste sälja lite fastigheter för att få lite pengar, de fortsätter att berätta för mig bara två veckor till ... det var 14 veckor sedan .... RIP off BEWARE

Avatar
Helhetsbetyg
0.5
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
0.5
Pris (viktning = 30%)
0.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
DON "T använda denna compnay

Har använt detta företag många gånger tidigare och haft små problem, men efter min sista beställning får jag höra mitt företag att det kommer att ta 3 månader att få min beställning. En del BS om att de byter plats och där "person" hade en olycka. Min beställning är inte packad eller skickad på 6 veckor. Jag får höra att vara tålamod. Så var medveten om att detta företag inte kan leverera sina varor.

Avatar
Helhetsbetyg
1.0
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
1.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
1.0
Pris (viktning = 30%)
1.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
1.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
1.0
Dålig

Jag har beställt två gånger från detta företag om 1 års mellanrum. Första ordern av Valium var bra, andra var falska. Jag skulle inte använda igen.

Avatar
Helhetsbetyg
2.3
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
1.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
1.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
2.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
1.0
Pålitlig No More

Jag brukade beställa forma dem och de alltid levererade - men de senaste 2 åren de får sina varor beslagtogs av tullen, och sedan de kommer att ta dina pengar och har alla typer av lama ursäkter varför de inte skickas ut.

Inte för någon styrs från dem. De är bra på antibiotika men.

Avatar
Helhetsbetyg
2.4
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
2.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.0
Pris (viktning = 30%)
3.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
3.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
1.0
Aldrig grep, ett år och sill couning

Jag placerade min första beställning 13 månader sedan. Det tog en månad innan något "skickas." Jag fick den minsta och billigaste delen av min beställning i lite över en månad efter att (penicillin). Ett år senare, efter att ha utfärdats 2 kuponger eftersom ingenting levererades informerade de att de inte har en pålitlig leverantör för medicin jag beställde. Jag beställde sedan ersättnings medicinering. De använder slutligen EMS på vissa poster. Problemet är spårningsnumret var ogiltigt !! Jag mailade dem och de sa att de skulle sända på ... vilket var roligt för mig eftersom det var uppenbart att det aldrig gjorde. Därefter sex veckor senare fick jag min beställning av hydrokodon !!! Och det var även 45 extra ingår !! Tyvärr ... de var faktiskt inte vicodin. Även den plats som det konstaterades att de kom från har inte att medicinering listad som en de tillverkar. Jag blev inte förvånad. Jag mailade dem och berättade för dem om min situation. Efter betala över $ 600 och väntar ett år jag fortfarande med förlust. De sa att de skulle sända på det. Jag ska uppdatera när det blir här, även om det kan vara månader från och med nu. De verkar vara att få sin skit ihop i jämförelse med föregående år. Det gläder mig att de använder en tillförlitlig spårbar postsystem nu. Mitt råd skulle vara att beställa den minsta mängden tillgängligt på vad du behöver och vänta ut innan du försöker något mer, om du beställer saker såsom sömnhjälpmedel, antibiotika och liknande. Ja, de kommer att svara snabbt, och utfärda kuponger utan problem. Om de kunde få pålitliga leverantörer och ta deras samman de kanske kan rädda sig själva. Fram till dess, slösa inte din pengar eller tid :(

Avatar
Helhetsbetyg
1.0
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
1.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
1.0
Pris (viktning = 30%)
1.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
1.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
1.0
Rip off!

4 månader har gått - fortfarande väntar på min beställning. INTE beställer från den här apotek - det är en bluff.

Avatar
Helhetsbetyg
1.0
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
1.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
1.0
Pris (viktning = 30%)
1.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
1.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
1.0
Aldrig fått ORDER

Om jag kunde gradera dem 0 stjärnor skulle jag! Placeras min beställning på 9 / 23 / 2009 och dess nu 1 / 13 / 2009 !!!

bara om 4 månader och fortfarande ingen leverans. Jag har mailade dem 30 gånger och även om de

har svarat på mina e-postmeddelanden, fortfarande ingen ordning och inte händelse ett rederi nummer när jag tittar upp

orderstatus!! Scamed rippat och förbannad !!!

Avatar
Helhetsbetyg
1.0
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
1.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
1.0
Pris (viktning = 30%)
1.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
1.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
1.0
beställa inte rceceived

Vi lade en order i april 2009 och trots upprepade och artig e REPONSES på mina frågor, ordningen fortfarande inte har kommit.

Avatar
Helhetsbetyg
2.6
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
1.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
5.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
3.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
1.0
FAKE MEDS CHEAPSCRIPS.com

Det tog över ett år från ett första köp för att få min beställning. Levereras medicin från Indien och såg nästan identisk med dem från apotek i USA. Beläggningen är förebådande och insidan är som sheetrock, och innehåller några gula och lila fläckar. Gjorde mig sjuk på min mage. De är mycket vänliga och snabba att svara via e-post. Just nu är jag på väg att kräkas falska Norcos jag tog. ANVÄND INTE CHEAPSCRIPS.COM

Avatar
Helhetsbetyg
4.2
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
4.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
5.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
5.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
2.0
Fick min beställning!

Jo jag äntligen min beställning av Valium från dem! Från och med den dag fartyget till leverans var det bara 12 dagar. Beviljas denna order placerades i april, men det hade gripits två gånger. De får inte vara den snabbaste (brinner en underdrift), men de är ärliga och alltid besvarade mina e-postmeddelanden. Det verkar som om de har räknat ut alla the kinks från transporter att få beslagtagna och andra frågor. Jag är ganska säker på att det är nu säkert att beställa från dem igen. Hoppas att detta hjälper alla.

Avatar
Helhetsbetyg
1.3
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
1.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
1.0
Pris (viktning = 30%)
2.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
1.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
1.0
Fruktansvärda bluff

Jag närmar 120 dagar väntar på beställning ... samma gamla sång och dans, testa nya system, levereras tre gånger, blah, blah, blah, fruktansvärt ... you name it ganska vanliga ursäkter som delas av nya tjänster. Jag skulle aldrig rekommendera dessa killar ... SPARA DINA PENGAR., Bluff .... jag är ute $ 250.00

Avatar
Helhetsbetyg
1.0
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
1.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
1.0
Pris (viktning = 30%)
1.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
1.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
1.0
KÖPAREN AKTA

9 månader sedan jag lade en order

det avbröts och jag var tvungen att byta ut order till ett högre pris efter att de hade mina pengar

så jag beställde min Xanax och hade en liten mängd kvar

Jag Soma jag begärde i vissa vad en ordnad tid

Men här är jag 9 månader senare och jag fortfarande inte har fått min Xanax.

de fortsätter att säga att jag kommer att få det, men jag tänker inte hålla andan

En order greps av DEA och de fortfarande inte har reshipped det

Jag är frestad att rapportera dem till DEA vid denna tidpunkt.

Avatar
Helhetsbetyg
3.8
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
3.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
4.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
3.0
Jag fick min återbetalning acordance att det finns politik ...

Om du läser den politik som säger att om de ännu inte har skickat den ordning de kommer att skicka en återbetalning om du gillar. Jag bad om en och de skickade det och det rensas! När det gäller order som skickas, men förlorade, ja de har haft problem under lest 4 månader Jag vet, men de har erbjudit mig kuponger för någon annan produkt på webbplatsen. Tyvärr är de enda produkter som de verkar ha problem med är kontrollerade ämnen. Men du kan få SOMAS i cirka 3 veckor. Jag håller ut jag tror att de kommer att gå igenom. Jag vet att de flesta knark fiends läser inte politiken och inte patienten utan det är vad det är och de har varit på deras ord för mig ....

De säger att problemet är över nu och med augusti 20, 09, kommer jag att uppdatera när jag vet att det är sant också.

Avatar
Helhetsbetyg
1.0
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
1.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
1.0
Pris (viktning = 30%)
1.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
1.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
1.0
Just Svartlista Redan

Ingen ordning, ingen återbetalning. Fick scammed

Avatar
Helhetsbetyg
1.0
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
1.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
1.0
Pris (viktning = 30%)
1.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
1.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
1.0
KÖPAREN AKTA !!!!

De är snabba att kontanter din check, men du kommer aldrig att få någon produkt som levereras.

Avatar
Helhetsbetyg
1.4
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
1.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
2.0
Pris (viktning = 30%)
2.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
1.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
1.0
Inte längre lönsamt

De "redaktörens ranking" på denna webbplats måste väl ändå vara föråldrad. Jag är för närvarande väntar på en återbetalning från detta företag. 5 månader sedan jag gjort min beställning och ingenting. I överlämnades till denna webbplats genom bestforeignpharmacies.com - också en bluff. De representerar sig själva som en leverantör och kräver en liten betalning för "användaren tillgång." När du loggat på, de bara hänvisade mig till andra webbplatser. De hävdade Cheapscrips var fast, men kunde inte ha varit mer fel. Efter kontakt bestonlinepharmacies, sa de att de inte var säkra på sin Cheapscrips betyg. Hur insikts! Jag har förstått att Cheapscrips kan ha varit tillförlitliga en gång, men är inte längre fallet.



UNDVIKA DENNA SITE. Du kommer att debiteras och kommer att få INGENTING.

Avatar
Helhetsbetyg
1.5
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
1.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
3.0
Pris (viktning = 30%)
2.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
2.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
1.0
Inte en pålitlig onlineapotek

Jag fick min första beställning 2 månader efter att ha gjort en betalning. Lagt en order på 6 / 3 har inte fått det ännu. Jag håller maila dem frågar när min beställning kommer att levereras och varje gång jag får ett svar som anger att de testar en ny leveransförfarandet och att jag skulle vänta en annan 10-14 dagar! Dessa människor är tjuvar som vill stjäla dina surt förvärvade pengar !! Jag kommer aldrig beställa något från den här platsen igen.

Avatar
Helhetsbetyg
3.3
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
3.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
3.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
3.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
1.0
Fick 1 / 3 av min beställning!

Jag har precis fått 1 / 3 av min beställning, placerade 7 veckor sedan! Den produkt jag fick kom från Indien och är precis som det ska vara. De berättade för mig de andra 2 produkter skulle komma från Peru och att jag skulle hänga på för dem (medan de "testa ett nytt ordersystem"!) Jag är fortfarande optimistisk, det är bra killar bara självklart med inte tillräcklig kontroll över sin logistik! För nu har jag fortfarande inte skulle rekommendera att beställa med dem, men de är så billiga om jag får mitt fulla ordning Jag kommer att uppdatera detta och säga om jag tycker att det är OK att sedan använda dem.

Avatar
Visa alla användarrecensioner