4Rx.com

3.8 (124)
Denna webbplats är inte längre online. Vi har de här kommentarerna från gamla kunder på webbplatsen.
http://www.4rx.com
Pharmacy Namn
4Rx
Språk som stöds
Fraktkostnad världen ($)
23
Beläget i
India
Etableringsår
2006
24 timmars leverans?
No
Typer av läkemedel som säljs:

Uppdatering februari 2015: 4Rx har stängt efter mer än ett decennium i branschen! Använd våra listor för att hitta en pålitlig alternativ.

4rx.com är en av de äldsta och mest kända onlineapotek runt. De säljer bara meds som gjorts av stora företag i Indien.

Om du tror att något är fel med information om detta apotek snälla hjälp oss genom att klicka på rapportknappen nedan.

omdömen

124 omdömen

Helhetsbetyg
3.8
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
3.7(124)
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.1(124)
Pris (viktning = 30%)
4.2(124)
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
3.9(121)
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
3.3(124)
Visa alla omdömen Visa mest användbara
Helhetsbetyg
4.6
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
4.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
5.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
5.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
5.0
Jag har haft stora upplevelser med 4Rx, men ...

Jag är mycket glad att jag hittade 4Rx, det har gjort det möjligt för mig att få mediciner som jag inte kunde få på annat sätt. Bra priser, snabb leverans (med tanke på att det är internationellt) och bra kundservice. Jag hade en beställning som inte dykte upp och de ersatte den så snart jag informerade dem om det, inga problem, inga extra avgifter.

Fråga till 4Rx reps: Varför riktas jag igen till Aclepsa när jag går till 4Rx.com? Jag tror att det är legitimt men vill se till. Kan jag också använda mina beställningar från 4Rx för att få bonuspiller om jag beställer från Aclepsa? Jag tycker att det är förståeligt att jag tvekar att ge min personliga information, särskilt finansiell information, till en utländsk webbplats som jag inte känner till.

Telefon- och e-post-skräppost: 4Rx påstår sig inte sälja din information, men sedan jag först beställde dem har jag blivit barragad av telefonsamtal från personer med indiska accenter som frågar efter mig och försöker sälja mig recept, sammanfallande samma medicin som jag beställde från 4Rx. Så antingen sålde 4Rx min information, eller samtalen kommer från 4Rx själv, eller så har deras databas komprometterats - ingen av dem är bra saker. (Tips: Min fru och jag började berätta för de här människorna att jag dog, och vid ett tillfälle att jag dog från att ha tagit deras piller! Samtalen kommer fortfarande, men är mycket mindre frekventa).

Avatar
(Uppdaterad: Oktober 25, 2014)
Helhetsbetyg
3.8
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
3.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.0
Pris (viktning = 30%)
3.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
5.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
4.0
Bra kundservice

Jag hänvisades till 4rx från en anslutningswebbplats och jag bestämde mig för att prova deras ED Trial Pack som inkluderade ett paket 10 Sildenafil (100mg) och och ett paket 10 Tadalafil (20mg) för 55 dollar med gratis frakt. Båda är av Genpharma. Jag har använt Cialis tidigare, men aldrig Viagra. Jag ville se hur Viagra / Sildenafil fungerade och om det var ett bättre val för mig.

Paketet kom inom ungefär 2 veckor. De skickade ett spårningsnummer, och efter några dagar de skickade numret blev det spårbart på USPS. Paketet är tydligt märkt och handskrivet.

Jag har använt 5mg Cialis som vanligtvis gör tricket för mig. Men med den generiska Tadalafil, fann jag att jag behövde ta hela p-piller som ska vara 20mg. Att bryta p-piller i halva gjorde inte riktigt mycket för mig. Så styrkan är tveksam. Men även om deras 20mg verkligen motsvarar 5mg, är det fortfarande en hel del jämfört med namnmärket Cialis. Och den generiska Tadalafil arbetade i minst 24 timmar.

Vad gäller Sildenafil fungerar det inte lika bra som Tadalafil för mig. Men jag vet att det inte är en falsk, för efter att jag tog Sildenafil upplevde jag den blå vision som vissa Viagra-användare har rapporterat. Men är piller verkligen 100mg? Jag vet inte för jag har aldrig provat Viagra förut.

Hur som helst, med bra resultat från Tadalafil trots att jag behövde ta hela p-pillerna, bestämde jag mig för att beställa mer av det. För ombeställningar ger de dig 20% mer pillsbonus eller så kan du ta en 10% prisrabatt. Jag valde fler piller. Det är en bättre affär.

Det andra paketet skickades ut inom ett par dagar efter att jag beställde, och precis som förra gången blev spårningsnumret spårbart på USPS några dagar senare. Av någon anledning visade paketet att det fanns i min stad och att det var ute för leverans, men det levererades aldrig. USPS har ingen ytterligare spårning efter "ut för leverans". Kanske mailmannen tog paketet? Kanske det tappade ur väskan? jag vet inte. Allt USPS vet att det är förlorat, och de sa till mig att lämna in en ansökan om ett förlorat paket, om jag vill.

Jag meddelade 4rx om situationen och de erbjöd sig att skicka en ersättare. Hela processen tog ungefär en vecka och ett nytt spårningsnummer utfärdades. Jag är glad att rapportera att ersättningspaketet anlände idag och det inkluderade även mina bonuspiller.

Jag är glad att 4rx skickade ersättaren utan krångel. Jag var så säker på att jag var skruvad när paketet inte kom.

Min rekommendation om du tvekar att beställa generik är att få en liten mängd först. Jag tycker att 4rxs testpaket är bra för det. Testa det innan du gör en stor beställning.

Avatar
Helhetsbetyg
2.0
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
0.5
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
1.5
bignickwicked är en medlem av Pharmacy omdömes forumet
Totalt antal inlägg: 1
Rykte: 1
Användartitel: Ny medlem
Avatar
Fake produkt, "annat märke" också falska.

Beställde (150) 20mg tadalafil tabletter. Jag skickades Centurion Vidalista 20mg tabletter, som är falska och därför helt verkningslösa. För att vara säker, tog jag ett par i taget några gånger, varje gång med något resultat. Jag hade ett par 5mg Cialis tabletter kvar förra veckan att jag hade fått från min läkare kontor, och de definitivt arbetade. Jag fick lurad för nästan $ 200. Jag kommer att försöka få mina pengar tillbaka, men det är mycket frustrerande, särskilt med tanke på hur länge jag väntade på produkten.

UPPDATERING: Jag kallade dessa scumbags och lugnt låta dem veta att deras produkt inte fungerade. De frågade mig vilket märke de skickade. Jag sa till dem. Tja.

De åter levereras min beställning av (150) av ännu ett annat märke av falska Tadalafil medicinering. Den här gången från FAKE Genpharma International PVT. LTD.

Jag inser vad deras spel är - att hålla skicka dig falska medicin tills du bara ge upp.

Tja. Dessa människor aldrig kommer att få höra slutet på mig. De har slösat bort en och en halv av min tid månad och jag är trött på det. Jag är redo att flyga till Indien och konfrontera människor över detta.

Avatar
(Uppdaterad: Juli 03, 2014)
Helhetsbetyg
4.0
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
4.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.0
Pris (viktning = 30%)
4.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
3.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
4.5
amakaris är en medlem av Pharmacy omdömes forumet
Totalt antal inlägg: 99
Rykte: 121
Användartitel: Senior medlem
Avatar
Mycket snabb leverans, bra pris

Rekommenderade en vän att göra en beställning här för antibiotika till en stor rabatt kontra alternativ och de fick den inom ungefär en vecka. Inga klagomål och en enorm rabatt.

Avatar
(Uppdaterad: juni 07, 2014)
Helhetsbetyg
5.0
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
5.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
5.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
5.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
5.0
4rx

Hej till alla,

Som några av er kanske eller kanske inte vet, har det funnits vissa problem med leverans från Indien under den senaste månaden. Alla företag som sänder härifrån hade samma problem, inte bara oss.
Jag är glad att kunna säga att vi är nu tillbaka på rätt spår och aktuell med våra eftersläpande order.
Dessa saker kan hända.
Vår kundtjänst har varit i kontakt med våra kunder och informerade dem om situationen.
Detta är frustrerande för er som kunder och för oss som företag ... Men lita på, vi har gjort allt för att hålla alla nöjda.

Jag hoppas att mitt svar tar upp några av de problem nedan.

hälsningar,

Sam

Avatar
(Uppdaterad: 06, 2014)
Helhetsbetyg
0.9
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
2.0
Pris (viktning = 30%)
1.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
Varning! Håll dig borta! Falsk medicin!

Min beställning gick perfekt. Sedan dess har inget annat gått rätt, det har gått 40 dagar sedan min beställning gjordes och jag har ljög för, ignorerats och fått falsk medicin. Lyckligtvis var min medicinering ED annars hade jag aldrig vetat att det var falskt!

Jag beställde med expressfrakt för $ 35, men detta var slöseri med pengar eftersom ett spårningsnummer lovades men aldrig tillhandahölls. Varje gång jag kontaktade dem fick jag höra 2-3 dagar, 2-3 dagar. Så småningom skällde de på mig och sa till mig att jag måste vänta 10-21 arbetsdagar eftersom det var normalt för uttryckligt. På sin webbplats kräver de 7-10 arbetsdagar för express. Efter 21 arbetsdagar, och fortfarande utan ett spårningsnummer, beslutade de att "reship". Även om jag aldrig tror att beställningen någonsin skickades i första hand.

Ett spårningsnummer tillhandahölls för återfartyget och det kom till slut. Till min obehag var produkten helt falsk. Det var inte märket som visas på deras webbplats och det var ineffektivt. Jag har använt denna ED-medicinering tidigare, men jag kan lika gärna ha druckit ett glas vatten utan p-piller. De kontaktade dem om tillfredsställelsesgarantin och sa till mig att ta mer av pillerna, eftersom det inte var tillräckligt med att prova två gånger, de ville att jag skulle prova det minst 4-5 gånger. Allvarligt?

De lovade att komma tillbaka till mig inom 24 timmar med ett svar på mitt klagomål, inte överraskande att det har varit över 48 timmar nu och de pratar inte med mig.

Håll dig borta! Om du hittar en positiv recension på internet är det troligtvis en gammal recension eftersom de brukade vara bra, eller det är en anställd. Jag litade på de gamla recensionerna och har tappat, gör inte samma misstag.

Jag har ingen anknytning till någon medicinering webbplats och skriver detta som en medlem av allmänheten som förlitar sig på andra recensioner för att göra mina beslut, därav mitt beslut att spara någon annan samma huvudvärk jag går igenom.

Avatar
1 omdömen
(Uppdaterad: April 09, 2014)
Helhetsbetyg
0.5
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
0.5
Pris (viktning = 30%)
0.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
N / A
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
Bluff

Jag håller fullständigt med översynen nedan gruvan. Jag beställde på 26 februari 2014, det är nu april 1.Ive fått någonting. Ingen spårningsnummer och ingen ordning. Ive skickade massor av biljetter, Ive försökt det onlinehjälp, de kommer inte ens svara mig längre.
De tog pengar från mitt visa-kort och gav mig zilch. Detta för mig är stöld. Det är oacceptabelt och jag har inte för avsikt att låta det gå.
Min bank chef sa att jag kan göra ett klagomål till visum via officiella kanaler, vilket är vad jag kommer att göra om jag får en återbetalning.
Detta var andra gången ive beställas med 4RX, första gången var okej, fick ordern inom 21 arbetsdagar.
Men det ser ut som den första var bara att suga mig.
Jag vill ha en återbetalning. Det är rätt och slätt.
Min beställningsnummer: 572158

Avatar
Helhetsbetyg
2.0
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
1.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.0
Pris (viktning = 30%)
3.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
Används för att vara goodwill värdelös nu.

Jag brukade använda 4RX mycket och de brukade vara en bra, pålitligt företag att ta itu med. Deras produkter var också utmärkt. Jag vet inte vad som hände, men de har gått nedförsbacke i en stor väg. Jag lade en order på 21st februari och betalat för express Frakt- jag har fått någonting. Telefonnumren på deras webbplats fungerar inte alls (jag bor i Australien) och när du försöker använda "chatt" kundservice du är på is för bokstavligen ibland nästan en timme. Vanligtvis om jag har hela eftermiddagen att vänta jag hamnar bara ge upp.

Jag var försedda med ett spårningsnummer för min beställning och när jag kollade nyligen min orderstatus (över 6 veckor och räknar nu) Jag kan se att det är i New York USA! Jag försökte ta upp detta med kundservice person som jag fick så småningom fram till på "live chat" och han berättade för mig att kolla med min inhemska posttjänster och hängde på mig. Han ville inte veta om mina problem alls.

Ser ut som jag har förlorat min $ 150. Lektion learned- HÅLLA SIG BORTA FRÅN 4RX!

Avatar
Helhetsbetyg
1.6
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
0.5
Pris (viktning = 30%)
4.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
Dåliga erfarenheter

Jag lade min beställning med 4rx februari 15th.
Det är nu mars 28th och fortfarande inga tecken på produktens utlovas.
Mitt kort laddades omedelbart och varje gång jag försöker kontakta kundtjänst tillbringar jag en löjligt hög tid på telefonen och onlinechatt som jag så småningom ger upp. På telefonen säger det att jag är 2 och i rad i 30 minuter, har de en kille som kör hela callcenter? Inte acceptabelt. Jag försöker igen några dagar senare och samma situation. Jag börjar tro att granskaren nedan faktiskt väntade 70 minuter på en rep.
Bara så ni inte saken Im ljuger, är min beställning # 571739.
Allt jag vill göra är att komma i kontakt med någon att få mina pengar tillbaka eller ta reda på vad som händer ute i Indien ...
Första inköp via 4RX och jag kommer inte att beställa igen.

Avatar
Helhetsbetyg
4.2
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
4.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.5
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
4.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
3.0
bra service, bra produkt

Jag har köpt från 4rx flera gånger ... ibland det tar lite längre tid att få på grund av tullen, men det alltid kom och viktminskning meds alltid hjälpt mig. Fästman används också Cialis, och det fungerade alltför lol ... så som en person som har använt sina produkter Jag kan intyga att de är äkta, och deras priser är bra ... kallas deras avgiftsfritt linje ett par gånger, när det var upptagen jag talade med någon, de hjälpte mig att få min spårningsnummer ... Jag skulle rekommendera detta som en legit att beställa. Tack 4rx!

Avatar
Helhetsbetyg
1.3
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
2.0
Pris (viktning = 30%)
2.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
1.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
Tveksamt Produktkvalitet / konstant skräppost

Jag har beställt från killarna ungefär 5 år sedan för Sildenafil Citrate och trots att produkten fungerade som avsett, dess styrka var diskutabelt. Tabletterna själva verkade luddigt och bröt sönder helt enkelt.

Hur som helst, jag bestämde mig för att ge dem en annan skott och beordrade 50 pils av Sildenafil igår men jag var ut två gånger för samma belopp med två olika fakturerings handlare). [Admin anmärkning: Billing företagsnamn redigerat]

Eftersom jag har beställt från dem, har jag fått telefonsamtal från ett call center från Indien frågar om jag vill fylla min beställning och KONSTANT skräppost med länkar till dropbox.com. De e-postmeddelanden är variationer av följande:

"Behandling för din senaste order väntar underkastelse. Använd vår panel och välj din beställning objekt. Vi skickar med hjälp av uttryckliga lägen använder våra inloggningsformulär och order plattform

https://www.dropbox.com/s/........"

Ägarens svar

Vänligen kan du göra mig äran och publicera dina ordernummer.
DET 1ST FÖRETAGET du nämnde ÄR EN processprogrammet som visar dig gjorde lite forskning försöker hitta någon nämna har ingen aning om vad det är och det 2ND man inte ens existerar.

Avatar
(Uppdaterad: Februari 21, 2014)
Helhetsbetyg
4.6
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
4.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.5
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
4.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
4.0
den bästa webbplatsen

Folks, detta är en av de äldsta och de bästa ställena att köpa billig och säker medicinering. Jag har beställning under de senaste 3 åren och alltid fick vad jag betalat för.

Min sista beställning var den jan 14 och fick min beställning i feb 4. Rekommenderas.

Avatar
Helhetsbetyg
0.7
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
0.5
Pris (viktning = 30%)
0.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
2.0
Läkemedel från mexico INTE Indien. fruktansvärda tjänst

den här sajten svarar inte på sina telefoner eller håller dig på i mer än 70 minuter medan du berättar din 1 upp i rad. När du pratar med dem berättar de vad du vill höra. Jag bad om ursprunget till läkemedlet jag skulle beställa. De hävdade bara Indien ... tillverkade och skickade från Inida. Ingenting annat än BS det var från Mexiko, som förfalskade många droger och är förbjudna att leverera till USA för många droger.

Skruva detta företag. de skulle inte returnera samtal eller e-post för 10 dagar efter att jag försökte avbryta

Styra klart!

Ägarens svar


Review OK, men ingen BS tack!

Hej,
Jag har arbetat med 4RX sedan vi öppnade upp i 2007.
Vi har varit med på denna plats sedan och jag känner igen den här RX jämför plats som en av de bästa ute.
Precis som alla företag catering till hundratusentals kunder, kommer det att finnas en del missnöje som av skäl som ibland utanför vår kontroll.
Vi gör vårt bästa för att ta itu med varje klagomål och ta itu med det, lösa deras problem.
Jag har inte ett problem med det och jag är även beredd att göra det offentligt på denna webbplats.
Om du har en fråga, vänligen adress mig och jag kommer att göra mitt bästa för att hjälpa dig.

Men där jag har ett problem är med falska negativa recensioner skrivna av vem vet vem med det enda syftet att ge oss en dålig ranking.
Ta översynen av 15th av februari för ex ...
Denna "kund" hävdar att han väntade på 70 min på is ... Kom igen! Ingen gör det! I värsta fall, ringa tillbaka, men i över ett decennium i branschen, jag aldrig hört talas om någon som håller för 70 min! Gjorde du?
Alla våra läkemedel tillverkas och levereras från Indien ... Vi Indien bygger ... Hur kan vi leverera MX produkter? Är meningslöst...
Jag slår vad om att om jag kallar denna "kund" och be honom om en order # han skar ens svara.

Så snälla, inte skicka dina recensioner och om du har några frågor, kontakta mig med ditt ordernummer och jag kommer att göra mitt bästa för att åtgärda problemet, men ADMIN, kan försöka filtrera dessa falska omdömen och ge oss den sanna ranking vi förtjänar!

>> Att ta itu med SPAM rapporter kan någon av er berätta kontakter vad företaget du? Vi inte spam våra kunder och om vi behöver kontakta dig, vi faktiskt säga dess 4rx ... så vi tacksamma för lite info om det. Tack!

Avatar
Helhetsbetyg
4.8
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
5.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
5.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
4.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
4.0
Håll em kommande!

Jo jag har använt dem under en tid och sedan de slutade bearbetning kreditkort kort.
Nu när de är tillbaka och dess fortfarande samma människor som tar hand om det (fortfarande prata med samma agent när jag ringa och be för honom), jag använder dem igen.
Så ja de skickar generika från Indien ... men de fungerar.
Så ja det kan ta upp till 2 veckor att få din beställning ... men det blir här.
Så när jag ringer jag prata med Suresh som jag vet är inte John från Texas .... men åtminstone kan han berätta whats up med min beställning och vi har alltid ett skratt.

Jag stöder dem hela vägen och jag är ny på den här webbplatsen, men jag är förvånad över att de inte i topp 3!

Avatar
Helhetsbetyg
3.2
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
3.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.0
Pris (viktning = 30%)
3.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
3.0
Paket Anlände men hålla spam och ringer mig

Fick en bra generisk från 4rx.com inom den tid som de lovat. 2 problem.
1. de bara ta eCheck betalning.
2. De spamma mig med e-post varje dag.
3. Jag får ett samtal från indiska företaget frågar om drog påfyllnad nu ungefär en gång eller två gånger i månaden.

Detta gör att jag oroar mig för tillförlitligheten och integriteten för min information. De e-postmeddelanden som de skräppostar mig är från olika avsändare så jag kan inte blockera dem men hänvisar alltid till ett läkemedelspåfyllning och frågar alltid om min leverans. Dessa började inte förrän en vecka efter att jag fick mitt recept. Det värsta är telefonsamtal från någon som inte kommer att identifiera sig och frågar om de kan fylla mitt recept för mig. Jag bad dem att inte ringa men de fortsätter att ringa. Återigen har jag aldrig haft ett problem som det här förrän jag köpte från 4rx.com

På den positiva sidan produkten var tillförlitliga och verkar fungera, men jag vet inte om jag kan lita på detta företag med min konfidentiell information nu. 4rx.com vänligen titta in i denna praxis och snälla sluta eftersom det driver dina kunder bort.

Om de inte ge mig ovanstående frågor skulle jag ha några problem att beställa från dem igen.

Avatar
(Uppdaterad: Oktober 31, 2013)
Helhetsbetyg
1.4
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
1.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
2.5
Pris (viktning = 30%)
2.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
4RX ... Om du beställer dig redo för dagliga e-postmeddelanden en

Jag beställde, de skickade till min adress men någon annans namn, debiteras mitt kort två gånger (jag förstår de nu bara ta e-kontroller) och nu får jag ett mail varje dag ber mig att ändra ordningen. De kallar också en gång i veckan. Jag hatar dessa människor.

Avatar
(Uppdaterad: September 03, 2013)
Helhetsbetyg
4.0
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
4.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.0
Pris (viktning = 30%)
4.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
4.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
4.0
5 stjärna

Beställde för första gången från 4rx och mycket nöjda, lämnade order på 8 / 8 / 13 och tas emot i Michigan, USA den 8 / 21 / 13 fri expressfrakt baserat på ordervärde, 100% vad de sa att de var !!!

Avatar
(Uppdaterad: September 03, 2013)
Helhetsbetyg
0.7
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
1.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
0.5
Pris (viktning = 30%)
0.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
dmoseylou är en medlem av Pharmacy omdömes forumet
Totalt antal inlägg: 2
Rykte: 2
Användartitel: Ny medlem
Avatar
$ 68.00 frakt för mer än 360 piller totalt o

Jag hade beställt från dem för flera år sedan, men chg'd till andra webbplatser när de dåliga recensionerna började. Bestämde mig för att försöka igen eftersom redaktör / kundrecensioner mestadels positiva. Jag beställde 5-läkemedel, totalt 830-piller --- en leverans på ett år. De tar ut $ 68.00 frakt för alla beställningar över 360-piller. OTROLIG! Jag gjorde INTE en beställning hos dem. SKAMT --- på jämförelsetabellen här listar de frakt till $ 16.50

Ägarens svar

Hej,

360 + piller, beroende på vilka produkter du beställt, levereras i olika paket.
Du kan se att de flesta av våra produkter, de viktigaste säljs sådana, har fri frakt.
Tack,

Sam

Avatar
Helhetsbetyg
4.4
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
5.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.0
Pris (viktning = 30%)
4.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
5.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
2.5
4RX 3 gånger användaren

Jag har använt 4RX tre gånger för Cialis och Viagra.

Alla av dem är säkra och effektiva.

4th gången jag kom för påfyllnad, de bara ta order från USA och kräver ett recept!

Jag är här för att köpa en annan webbplats, därmed släppa en recension för dem också.

Jag vet inte om de som säger 4RX är skit är sant eller inte, kan de vara bara konkurrenter. Jag har provat dem 3 gånger och jag kom tillbaka för mer. Nu ska jag ta en risk för att gå till en annan webbplats, inte säker på om de producerar producerar medicin eller inte ...

Avatar
(Uppdaterad: juni 25, 2013)
Helhetsbetyg
4.5
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
4.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.5
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
4.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
4.5
jamesva är en medlem av Pharmacy omdömes forumet
Totalt antal inlägg: 14
Rykte: 2
Användar Titel: Medlem
Avatar
Anständiga Generics, bra affär

Jag beställde en indisk generiska läkemedel från 4rx som starkt lovordades. Jag var nervös om echeck men tänkte att de var en tillräckligt bra känd plats, och erbjöd långsam men ärliga bidrag eller ersättningar till kunder som companied, så jag bestämde mig för att gå vidare och prova dem. De mediciner kom i tid (de faktiskt ingår ytterligare två blisterförpackningar ovanför mitt orderkvantitet). De medicin är en populär indisk generisk och jag hoppades att kvaliteten skulle vara bättre. De är effektiva, bara inte spektakulära. Icke desto mindre de är verkliga affären till ett bra pris. Tjänsten var bra, medicin är giltiga och levereras i tid, förhoppningsvis pesten av dålig respons genererades under en grov lapp eller ett leverantörsbyte, förvaltning, etc. Min 4rx erfarenhet var bra och jag skulle använda dem igen.

Avatar
(Uppdaterad: 04, 2013)
Helhetsbetyg
5.0
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
5.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
5.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
5.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
5.0
Nöjd 4 / 2013

Jag ville bara säga att jag har beställt från 4rx.com 3 gånger under de senaste åren och har varit extremt nöjd. Mitt senaste köp kom i april 2013 för generisk viagra. Jag var tvungen att använda ekcheck, men stötte inte på några problem. Jag hoppas att de dåliga recensionerna som andra ger är motiverade eftersom jag tror att 4rx.com har fantastiska priser och produkter. Jag vill att de ska stanna i affärer !!

Avatar
Helhetsbetyg
1.0
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
1.0
Pris (viktning = 30%)
1.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
2.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
1.0
FAKE MEDS SÄNT

Jag är så förbannad. Denna webbplats används för att vara bra. Första gången jag beställde från dem var 2 år sedan när de bara Card Visa. Men de var inte skicka falska mediciner från falska tillverkare som Genpharma. Genpharma hemsida ser ut som ett första år grafisk designstudenten comissioned det och många av länkarna inte leder till någonting alls. Jag lade en order för generisk orlistat och generisk metformin ungefär en månad sedan. Betalningsprocessen var ganska jämn, även om jag var tvungen att få på telefonen med några slumpmässiga företag och kontrollera mitt kontonummer. Detta kan möjligen göra vissa kunder obehagligt, jag vet inte. Sensmoralen i historien är att orlistat de transporteras (tillverkad av falska Genpharma ltd.) Är fejk. Det har absolut ingen effekt alls, vilket är oerhört frustrerande eftersom jag skickades falska orlistat av kanadensiska Health & Care köpcentret bara några månader sedan också. Jag skrev dem en ganska arg e-post och att deras kreditinstitut, gjorde de reagerar mycket snabbt. De förnekade inte medicinen var falsk eller ens verkar bry sig, men bara erbjöd sig att skicka det från "ett annat företag". Så det är ett komplett gamble om det blir verklig eller inte den här gången, men jag tänker inte hålla andan. Jag är inte ens säker på om metformin är verkliga eller inte så metformin inte har mycket märkbara biverkningar. Jag önskar att det fanns ett enkelt sätt att testa dessa meds att se om de var verkliga innan du tar dem eftersom det blir så knapphändig. Jag kommer att uppdatera detta när jag får den nya omgången av "orlistat" från 4rx. com, men nu, jag skulle definitivt rekommendera det till människor som gillar att kasta sina pengar i toaletten och ta falska mysterium piller.

Avatar
Helhetsbetyg
1.1
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
3.0
Pris (viktning = 30%)
2.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
Hemsk!

Jag hade beställt escitalopram från dem i flera år utan problem. I december 2011 placerade jag en påfyllningsorder. Ett paket anlände under de typiska 4-veckorna; tyvärr var det fel medicinering. Jag kontaktade omedelbart dem och sa att jag nästan var ur mina läkemedel och behövde åtminstone en del av det skickas uttryckligt till deras kostnad. De var mycket vänliga om det och försäkrade mig att det inte skulle vara ett problem. Två veckor senare hade mina mediciner fortfarande inte kommit så jag ringde igen. De försäkrade mig om att det skickades, men kunde inte ge mig ett spårningsnummer av något slag. En annan vecka, och jag var ur mina piller, så igen, jag ringde och fick höra samma sak. Lyckligtvis för mig var det precis den här gången som den generiska formen av Lexapro godkändes av FDA för distribution i USA, så min försäkring skulle täcka kostnaderna genom ett lokalt apotek. Jag fortsatte att ringa 4RX varje vecka under de kommande två månaderna och fick alltid höra samma sak, bara de ljög och sa att eftersom det var ett nytt skepp, så fanns inget spårningsnummer tillgängligt. VAD??? Slutligen krävde jag bara mina pengar tillbaka. Nåväl efter mycket fram och tillbaka under ANNAN två månader fick jag äntligen min återbetalning. ALDRIG MER!

Avatar
(Uppdaterad: March 23, 2013)
Helhetsbetyg
4.8
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
4.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
5.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
5.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
5.0
4rx

Beställde flera objekt från 4rx. Frakt och kommunikation var helt topp! Mottagna objekt inom en vecka till USA. Produkten verkar vara bra, beställde ett år värt mitt skript. Tack!

Avatar
Helhetsbetyg
4.1
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
4.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.5
Pris (viktning = 30%)
4.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
5.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
4.0
Min egen forskning om 4rx.com omdömen.

Jag har gjort min egen forskning om 4rx.com omdömen.
Efter återkomsten till affärer, accepterar endast de eChecks och ingen annan betalning läge. 4rx.com kanske har skjutits upp av några negativa kommentarer baserade vissa människors kortsiktiga dåliga erfarenheter. Men mot alla odds, har bolaget återvänt och med bättre service den här gången. Kunderna har att göra med den nya 4rx.com igen. Enligt recensioner, har leveransen blivit snabbare, och tjänsten har blivit mycket bättre. Kommunikationssystemet fungerar nu.

Avatar
(Uppdaterad: Februari 21, 2014)
Helhetsbetyg
4.8
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
5.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
3.5
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
5.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
4.0
Upprepa kund med detaljerad granskning.

Ett år sedan eller så var jag börjar kännas som en idiot för att betala $ 20 / piller för Viagra. I september 2011, tillbringade jag flera timmar forskar generisk Viagra på Internet. Även om inte den billigaste, bestämde jag mig för att beställa från 4rx.com på grund av de positiva recensioner om både deras produktkvalitet och service. Jag beställde den minsta mängd för min första beställning och på rekommendation av flera granskare, jag betalat extra $ 30 för IEM spårning. Ordern kom cirka 2.5 veckor senare, och medicineringen fungerade som det ska. Jag har därefter beställt generika Viagra, Cialis och welbutrin och i större mängder, och med undantag för min sena order December som tog 3 att 6 veckor för mig att ta emot alla paket, har jag varit glad. Jag placerade min nästa och senaste ordern juni 21. En dag eller två efter att jag gjort beställningen, bestämde jag mig för att göra en del efterforskningar igen och var bekymrad över alla negativa recensioner som har dykt upp i år. Några av de senaste recensioner, var dock mer positiv och gav mig intrycket att de kanske hade blivit deras lagen tillsammans. Jag fick blå piller på Juli 2 och gula piller juli 5. Jag har tagit både och och nöjd med resultatet. Jag trodde det skulle vara till hjälp för andra för mig att skriva en ny översyn.

Avatar
Helhetsbetyg
1.9
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
1.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.0
Pris (viktning = 30%)
4.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
Bra priser ... om jag fick faktiskt något

Jag satte en order med dem i februari i år och jag har inte fått något från dem. Jag har hålls maila dem under de senaste två månaderna och de fortsätter att komma upp med löjliga ursäkter. Jag tror att de har för avsikt att skicka något. De tog ganska mycket mina pengar och sprang iväg med den. Jag har gett dem ett ultimatum, men tvivlar på att de kommer att komma igenom. Spara dina pengar och gå någon annanstans. Killarna är nackdelar. Jag rekommenderar inte dem.

Avatar
Helhetsbetyg
2.4
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
3.5
Pris (viktning = 30%)
4.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
2.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
4.0
Snabb men fungerade inte

Beställda 40 20mg Generic Cialis från den här platsen för en månad sedan och även om ordningen var snabb piller inte fungerade. ALLS! Jag gav även ett piller till ett par vänner och båda sa att det inte fungerade. Kommer inte att beställa från den här platsen igen.

Avatar
Helhetsbetyg
4.7
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
4.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
5.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
4.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
4.5
Bara tog ett språng av tro på hopp saker fungerar

Jag använde dem 2x före och framgångsrikt fått mina meds. De verkar fungera som väntat mest tid så några klagomål där. Hur som helst Jag märker de har nyligen haft problem och även kräva betalning av eCheque. Jag tog ett språng i tro och gjorde betalning med denna metod. Jag bara lägga så mycket pengar att jag var bekväm förlora utan att ta en stor hit. Så jag ska vara y'all s marsvin och låta dig veta om denna betalningsmetod är en bluff eller inte. Men tills dem jag lämnar dem med bra betyg på grund av mitt pass framgångsrik erfarenhet med dem. Btw jag var tvungen att välja dem som de var de enda som jag har kontrollerat att var villiga att leverera till det land jag befinner mig i.

Avatar
Helhetsbetyg
2.7
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
5.0
Pris (viktning = 30%)
4.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
3.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
3.5
Något Strange pågår ... så se upp!

Det är svårt att ge dem ett dåligt betyg eftersom jag har använt dem två gånger framgångsrikt och jag försökte använda dem igen och plötsligt avbröts min beställning. Då såg jag ett tecken på deras hemsida att de inte längre var verksamma. Sedan var de tillbaka igen. Jag pratade med en onlinechattperson som sa att de inte kommer att ta order innan några veckor, varje gång de några veckorna kom sa de ytterligare några veckor. Sedan tar de order men bara via e-check ... vilket som redan nämnts innebär att du fick dem din bankinformation. Detta skrämde pokkerna från mig och jag har beslutat att inte gå vidare med köpet. De hävdar att de kommer att acceptera kreditbetalningar igen i mars. Jag håller inte andan, jag önskar bara att jag visste en pålitlig webbplats att vända sig till.

Avatar
Helhetsbetyg
4.6
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
5.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
5.0
Pris (viktning = 30%)
4.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
5.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
4.0
Regeringen har verkligen trasslat upp dem

Jag har använt dem i flera år, men nu är det bara E-Check .. Det ser ut som vår regering kom in och hjälpte oss igen och förstört en bra sak.

Avatar
Helhetsbetyg
1.4
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
3.0
Pris (viktning = 30%)
3.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
Över två månader väntar på fel piller.

Jag beordrade Sinemet att behandla Parkinsons sjukdom för min svärfar i oktober 2011. Under de kommande 2 månaderna hade jag regelbunden veckokontakt med 4rx kundtjänst som sa att de skulle skicka "nästa vecka" och insisterade på att jag kunde lita på dem. De tillhandahöll till och med två spårningsnummer för paket som de senare erkände att de aldrig skickade. 9 veckor efter beställning fick min svärfar ett paket som innehåller fritt tillgängliga allergimediciner som inte har någon effekt på Parkinsons alls. 4rx återbetalade mig dock så fort jag krävde, även om jag sa att jag skulle rapportera dem och deras fakturaföretag till Visa om de inte gjorde det.
Under tiden och efter jag hade väntat i över en månad, jag beställde från en annan plats och de levereras arbetsmedicin inom 2 veckor.
Jag skulle aldrig rekommendera 4rx.com

Avatar
Helhetsbetyg
4.6
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
5.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
5.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
4.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
3.0
Medicin är bra

så jag beställde några blå piller.
Min huvudsakliga oro var för piller för att vara bra.
ja leveransen kan vara lite lång, jag var tvungen att vänta totalt 17 dagar, men det kom.
Jag heter två gånger sin avgiftsfritt nummer på 4am orsak jag arbetar nattskift och en kille i Indien svarade han hade en accent men faktiskt hjälpte mig.
pris klokt, jag hittade inte något bättre som var välkänd och pålitlig
deras webbplats är precis som alla andra plats, lätt att använda, jag köpa massor på nätet och kan inte säga att de har somethign hårt eller special jsut normal
men huvudsaken är att piller är bra.
de arbetar
de har en 2 år utgångsdatum
de ser professionell
så resten är detaljer, för mig

Avatar
Helhetsbetyg
3.7
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
4.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.5
Pris (viktning = 30%)
4.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
N / A
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
2.0
Får alltid min beställning

Jag har alltid fått mina beställningar från dessa killar, och jag har beställt flera gånger under några år. Det verkar ta ALLTID att få order, men annat än några klagomål.

Avatar
Helhetsbetyg
0.5
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
0.5
Pris (viktning = 30%)
0.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
fruktansvärd

Beställde sertralin på augusti 27 och för att göra en lång historia kort fick jag aldrig det jag betalade för. Fick körningen flera gånger och fick höra att mitt kreditkort skulle inte debiteras förrän produkten skickades. Det var en lögn. Efter ungefär 5: e gången pratade jag med kundservice försökte jag avbryta beställningen och krävde återbetalning. De vägrade att återbetala mig eller skicka min beställning. Var tvungen att bestrida avgift med kreditkortsföretag. Det här är första och sista gången jag någonsin beställer utomlands ... Jag lärde mig min lektion. Detta företag är en komplett bedrägeri.

Avatar
Helhetsbetyg
4.4
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
3.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
5.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
5.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
5.0
Kundservice

Tyvärr produkt jag beställde, Sunrise Tadafil, inte verkar ha mycket effekt på mig - Jag har läst detta på andra människors respons också. Det verkar den andra tillverkaren (Cipla Jag tror dess kallas) har mycket bättre resultat och därför värt som är inriktad om möjligt. Ändå 4RX erbjuds nästan omedelbart en full återbetalning som medan vi talar jag väntar på att gå igenom. Mycket imponerad av den sidan och jag är säker på att andra märken av Cialis är bra

Avatar
Helhetsbetyg
4.6
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
4.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.5
Pris (viktning = 30%)
4.5
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
5.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
4.5
Utmärkt service

Även om jag har kommit till dig sedan 3yrs; Jag känner att jag måste berätta för så många människor jag kan om hur bra du tar hand om dina kunder! Genom åren har vi tagit med oss ​​många olika mediciner. Våra förväntningar har alltid överskridits kraftigt ... Tack för att du är stolt över att erbjuda varje kund det bästa inom service, kvalitet och attityd. Du har arbetat med mina beställningar sedan början och jag har alltid varit mycket nöjd med din professionalism Marina ......































T


Avatar
Helhetsbetyg
5.0
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
5.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
5.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
5.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
5.0
Positiva erfarenheter - rekommenderas

Efter omfattande forskning, lämnade jag en beställning hos 4RX. Ordern levererades inom den utlovade tidsramen. Pillren arbetade som de borde och jag skulle ha inga reservationer beställa från dem igen. Den enda nackdelen, enligt min mening, skulle vara begränsat urval av produkter inom vissa kategorier. Detta var en positiv upplevelse och jag skulle rekommendera denna webbplats till alla som vill göra denna typ av köp online. :)

Avatar
Helhetsbetyg
4.4
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
4.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
5.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
4.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
3.0
Bra pharm, kinda långsam

Legitim produkt. Anlände inom 22 dagar från Indien. Inte så diskret förpackning (tizanidin 2mg skriven med blyerts på kuvert och raderat). Beställer från dem igen om jag är villig att vänta.

Avatar
Helhetsbetyg
1.4
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
0.5
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
3.0
Pris (viktning = 30%)
3.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
0.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
0.5
4Rx har dålig kundservice, ligger från represen

Jag har beställt från detta företag många gånger under årens lopp, och rekommenderade patienter till detta företag till rabatterade medicin. Tills detta senaste gången jag var nöjd. Jag beställde på 1 / 21 / 11, och förväntade leverans i mitten av februari På 2 / 12 / 11 jag kallade och de sade ordern levererades, och skulle anlända med 2 / 20 / 11. Jag bad om spårningsnummer att vara e-post, men det var aldrig. Paketet kom aldrig. Jag väntade tills 2 / 27 / 11 och det kom aldrig. Jag nätet chattade med Lisa som lovade mig som spårningen numrerar, hon aldrig skickat den. På 2 / 28 / 11 ringde jag 305-847-1470 fick personalen den indiska kundsupport, och Victor lovade att skicka mig spårningsnummer, men aldrig gjorde. Jag nätet chattade med Lisa igen som lovade mig ett spårningsnummer, men aldrig skickade det. Kallade Victor igen 3 / 1 / 11 och han gjorde skickade spårningsnummer. Jag ringde USPS och de berättade för mig att paketet var planerad för upphämtning på 2 / 3 / 11 (12 dagar efter beställningen) men paketet aldrig lämnat Indien. När jag ringde tillbaka, förklarade Suzanne hon var chefen, var oerhört oförskämd, talade över mig, erbjöd mig inga lösningar, och hängde på mig. Olyckligt att jag har haft år av lycka allt förstört av en transport som 4Rx är ovillig att göra rätt genom att skicka transporten av flygpost i 3 dagar. I stället är deras lösning för att få en transport till mig i mars 17th som beställdes jan 21st. Den värsta kundservice av allt, och jag kommer att ta min verksamhet, min vän och familjer företag, och för det mesta min patientens verksamhet någon annanstans eftersom det finns många val av onlineapotek.

Avatar
(Uppdaterad: March 02, 2011)
Helhetsbetyg
5.0
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
5.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
5.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
5.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
5.0
Hittils är det bra

Så jag gick till 4rx efter att ha sett att det fick bra recensioner på den här webbplatsen. Deras leverans till Australien från Indien var snabbare än jag förväntade mig - 10 eller så dagar ... Produkten var ett annat märke än vad jag förväntade mig - jag beställde Cipla Finasteride och jag fick Genpharma Finasteride, men jag har inget emot. Produkten verkar äkta. Jag kommer att använda det ett tag och låta dig veta hur det går ....

Skål,

Avatar
Helhetsbetyg
4.6
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
5.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
4.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
3.0
Långsam sjöfart, men 100% äkta

Jag beställer regelbundet två läkemedel (och ibland en annan). Alla tre av dem är 100% the real thing, ingen tvekan om det. Jag är nöjd med detta apotek. Men om jag kunde ändra en sak, det skulle vara en snabb överföring. Jag väljer alltid EMS (snabbast), men det tar fortfarande nästan två veckor eller mer. Jag hatar att tänka hur länge reguljär tar!

Jag har använt två andra onlineapotek, och detta är överlägset den bästa övergripande. Jag vet att vissa andra granskare har sagt att de fått falska piller, men detta har inte varit min erfarenhet.

Avatar
Helhetsbetyg
4.0
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
5.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.0
Pris (viktning = 30%)
4.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
N / A
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
1.5
Pålitlig, men långsamt

Jag har aldrig haft en dålig order med 4rx. De är konsekventa och levererar en kvalitetsprodukt. Men min sista beställning tog exakt en månad för att nå mig! Så bra webbplats så länge du planerar framåt.

Avatar
Helhetsbetyg
5.0
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
5.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
5.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
5.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
5.0
Utmärkt säljare, har varit i år!

Enastående leverantör, alltid enorm service. Jag har aldrig haft en dålig upplevelse med 4Rx.com.

Avatar
Helhetsbetyg
4.8
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
5.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
5.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
4.0
Produkter fungera bra ... Professionella killar

Bra produkter, stort värde för pengarna.Jag har beställt tre gånger och det har varit bra hittills. Bra leveranstid, men skulle ha älskat att få det tidigare än 10-12 arbetsdagar. Det är därför jag beställa i förväg så att jag inte faller short.Good killar på telefonen. Bra svarstid. Kan behöva vänta lite för att få dem på telefonen på helgerna.

Jag kommer tillbaka till dem för mer.

Avatar
Helhetsbetyg
4.8
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
5.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.5
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
5.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
4.0
Top Notch - Jag fick mina mediciner och det fungerar

Det bästa 4rx är att jag kunde placera beställa online utan prescription.I var säker på att jag kommer att få det billigaste priset och god kvalitet medication.This visade sig vara true.No problem alls.

Thye försäkrade mig att om jag inte är nöjd med den medicinering de har den bästa garantin policy.Loks som jag inte kommer att behöva det alls eftersom det fungerar bra på mig.

Jag blev förvånad när jag fick höra att jag kan begära för läkemedel från en föredragen tillverkaren också. Thye har en bra en kundsupport. Alltid tillgänglig och courteous.I är glad och med nu.

Men jag tror att de behöver för att byta till overnite leveransmetod där jag kan få det genom 2-3 dagar.

På den bakre sidan de accepterar endast VISA.They måste acceptera befälhavaren kort also.This kan vara ett besvär för dem att få mer customers.I fick veta att jag kan använda ett VISA presentkort though.Good lycka 4RX!

Avatar
(Uppdaterad: januari 08, 2011)
Helhetsbetyg
4.7
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
5.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
5.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
5.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
3.0
4rx Verkar anständigt för mig

Jag beställde några Cialis från denna webbplats och min beställning inte dyker upp. De erbjöd mig en återbetalning på plats om jag var i all hast, men jag verkligen wasnt. Jag betalade en lilla extra för Express mail och sedan fick min beställning (de levereras det igen) i 6 dagar. Läkemedlen tillverkas i Indien och dess värt att vänta. Jag vet att det inte the real thing men vem bryr sig? Det fungerar för mig. Jag kommer tillbaka. Förresten, de är öppna hela tiden och du kan alltid prata med dem på deras hemsida. 5 **** för service.

Avatar
(Uppdaterad: januari 02, 2011)
Helhetsbetyg
4.9
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
5.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
4.5
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
4.5
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
5.0
Stora priser och god kvalitet

Jag fick veta om denna plats av en vän till mig som redan hade placerat 9 order med dem.Jag
Jag var lite oroliga att placera order för läkemedel på nätet från början eftersom jag lurade av ett företag efter beställning med mitt CC earlier.However sina priser är vad lockade mig.Jag övertygades av en hjälplinje officer kallas Debbie när jag kontaktade dem att de hade tillräckligt säkerhetssystem för att undvika obehörig användning av mitt CC.
Jag lade en order på Atorvastatin och jag är så glad att jag gav det ett försök att göra en beställning med 4RX.I fick ordern i tid och bra himlarna jag fick bra stuff.Great priser och bra kvalitet är alla kan säga. Min CC är säker too.They har en stor kund helpline och de kan nås 24 / 7.Thanks Debbie, för att bygga min tillit till er. Du har vunnit en kund för en livstid. Det skulle ha varit bra om bara du hade overnite leverans. Debbie, kan du be din chef att arbeta med den snälla ....?

Avatar
(Uppdaterad: December 30, 2010)
Helhetsbetyg
3.3
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
1.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
5.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
4.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
5.0
Sockerpiller

Jag beställde generisk Cialis och fick den skickad med EMS-alternativet. Pillerna anlände inom 7 dagar och förpackades väl. Pillerna finns i blisterförpackningarna precis som bilderna visade och märkts som något du skulle köpa i butiken. Jag är dock inte säker på vad som finns i dessa piller men det är inte vad som finns i Cialis.



Jag har använt recept Cialis här i staterna och det fungerar faktiskt ungefär 3 dagar för mig och det är på 10mg. Jag har tagit 2 av dessa piller nu och INGENTING. De är falska. Jag kastade bara 125 ner på toaletten.



Jag publicerar ALDRIG några recensioner om någonting. Jag är idag som oss män som använder dessa piller och vet vad de betyder för våra liv. Slösa inte dina pengar !!!

Avatar
Helhetsbetyg
5.0
Produktkvaliteten / site tillförlitlighet (viktning = 40%)
5.0
Enkel webbplats använder och räckvidd (viktning = 5%)
5.0
Pris (viktning = 30%)
5.0
Kundtjänst (viktning = 10%. Tillval)
5.0
Hastighet för leverans (viktning = 15%)
5.0
Service

Jag har använt Quality Generics för ett par år nu och skulle vilja säga att deras tjänst har varit mycket bra. Jag placerade min sista beställning 27 / 11 / 2010 och fick det i den brittiska 02 / 12 / 2010. Förpackningen var diskret, om än något Josh, men innehållet var väl skyddade. Jag har använt produkten (Finasterid) för några tag och kan intyga att kvalitet - det är inte falska. Fortsätt så.

Avatar
Visa alla användarrecensioner